Online árverés a Freeszfe Egyesület támogatására

dddddd

Závada Pál, Parti Nagy Lajos és Faludy György kéziratai,a Radnóti Színház kellékei és még sok kincs kerül licitre, hogy megmentsék a Freeszfe Egyesületet. Bár sokan segítik őket adománnyal, épülettel, ingyenmunkával, az egyesület működésére csak márciusig van pénz.

A szabad alkotóműhely januárban lesz egyéves, jelenleg 170 hallgatója, több mint 100 oktatója és 6 további munkatársa van. Az oktatók ingyen dolgoznak, emellett az adminisztrációs munkát is ők végzik. „Támogatóink: színművészek, rendezők, írók, televíziós személyiségek, képzőművészek felajánlásaiból online jótékonysági aukciót rendezünk december 12-én, vasárnap. Az érdeklődők a licitálással nemcsak a Színház- és Filmművészeti Egyetem 155 éves hagyományának folytatását, vizsga- és diplomafilmek létrejöttét segítik, hanem felbecsülhetetlen értékű, karácsonyi ajándéknak is beillő tárgyakra, élményekre tehetnek szert” – áll a honlapjukon.

A járvány miatt Zoomon rendezett jótékonysági aukcióra – amit az érdeklődők élőben követhetnek a Facebookon – több mint 100 képzőművész, író, színész, zenész ajánlott fel neki kedves tárgyakat, általuk biztosított különleges élményeket, amelyekre licitálni lehet. A felajánlások közt van Tarr Béla Sátántangó című filmjének eredeti munkakópiája, Nagy Ervin bőrkabátja, amit a Tanár című sorozatban viselt, egy workshop Harcsa Veronikával, irodalomóra Nádasdy Ádámmal, Geszti Péter kézzel írt A Pál utcai fiúk dalszövege, Závada Pál, Parti Nagy Lajos és Faludy György kéziratai, valamint egy próbafolyamaton való részvételi lehetőség a Centrál Színházban. Wunderlich József színész első basszusgitárját ajánlotta fel, személyes zeneórával együtt. A teljes kínálat Freeszfe Facebook-oldalán böngészhető. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?