Ne szőkítse!

Szőrtelenítés jeligére: „Kérem, adjanak tanácsot, mit tehetnék annak érdekében, hogy a karomon a fekete szőrzet ne legyen annyira feltűnő. Ki lehet-e szőkíteni valamivel, esetleg eltávolítható-e véglegesen?”

Egyre gyakoribb probléma a nők körében is a fokozott szőrnövekedés. Sajnos sokan amíg eljutnak a kozmetikai szalonokba és a bőrgyógyászati rendelőbe, sajátos, otthoni, nem éppen baktériummentes eljárásokkal próbálkoznak, ami esetleg genynyes szőrtüszőgyulladáshoz is vezethet. A rendszeres, csipesszel történő tépkedés után a szőrszálak megerősödve újranőnek, ugyanígy a hideg- vagy meleggyantázás, vegyi szőrtelenítés csak átmeneti eredményt biztosít. A fokozott szőrnövekedés mindkét nemnél előfordulhat anélkül, hogy hormonzavar vagy egyéb betegség (pl. a pajzsmirigy rendellenes működése, hormontartalmú gyógyszerek mellékhatása) lenne a háttérben. Ennek ellenére nagyon fontos az endokrinológiai kivizsgálás az okozati tényezők kizárására.

Az Ön esetében a szőkítés hidrogénezéssel nem megfelelő. Végleges megoldást a már világszerte bevált depilációs lézer hozhat. A Gentle-LASEs depilációs lézer fájdalom- és hegmentesen garantálja a végleges szőrtelenítést. A beavatkozások száma egyénenként és testtájanként változó. Az első kezelés során elpusztulnak az aktív fázisban lévő szőrtüszők, és a hozzájuk tartozó szőrszálak 1-2 hét elteltével kipotyognak. Az „alvó” fázisban lévő szőrtüszők nem károsodnak, ezért amikor ezek aktív ciklusba kerülnek, újabb kezelés szükséges a végleges eredmény eléréséig. Túlzottan lebarnult bőrre a kezelés nem alkalmazható. A beavatkozást követően több napig is bőrpír észlelhető a kezelt területen, amely később spontán felszívódik. A lézeres szőrtelenítés a téli hónapokban ajánlott, terhesség esetén azonban tilos. Ilyen jellegű szőrtelenítést Pozsonyban, Besztercebányán és Kassán a bőrgyógyászati lézerközpontban végeznek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?