Hétvégi programok

Szombaton 7-kor kezdődik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre, melyben foglalkozunk a kormánykoalíció helyzetével, elmondjuk, hol tart a novemberi brüsszeli országjelentésben kifogásolt pontok megoldása, és hogy milyen törvényi változások történtek az új évben a munkanélküliekre vonatkozóan.

Szombaton 7-kor kezdődik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre, melyben foglalkozunk a kormánykoalíció helyzetével, elmondjuk, hol tart a novemberi brüsszeli országjelentésben kifogásolt pontok megoldása, és hogy milyen törvényi változások történtek az új évben a munkanélküliekre vonatkozóan. 13 órakor kezdődik a Téka irodalmi magazin. Bemutatjuk az 1111 c. könyvet, amely a Csallóköz és a Patium alkotóinak munkáját fogja egybe. Halálának 85. évfordulóján Ady Endrére emlékezünk. 13.30-kor Talk show, a stúdió vendége Szőke József. 15 órakor kezdődik az Élő reménység ökumenikus egyházi műsor. A 16 órai hírek után Köszöntő. Szombati adásunk a Napzártával ér véget 18 órakor.

Vasárnaptól változik a Pátria Rádió műsorszerkezete, adásunk a következőképpen alakul. A szokott időben, 7 órakor indul adásunk hírekkel, sporteredményekkel. A 8 órai hírek után jelentkezik a Világosság református félórája. 9.05-től Egy hét Londonban címmel a BBC világszolgálatának műsorát közvetítjük. 10 órakor hírek, 10.10-kor Gyerezsúr, melyben folytatódik Pinokkió története, majd témánk a félévi bizonyítvány. 11.00-kor ifjúsági műsorunkban beszélgetés hangzik el Jelínek Ágnessel, az Állatok Szabadsága regionális központjának komáromi képviselőjével A dunaszerdahelyi gimnázium négy végzős diákját faggatta Iski Ibolya. Délben hírek, majd Napjaink címmel Miklósi Péter olvassa fel jegyzetét. 12.15-től Nótacsokor. 13 órakor – s ezentúl mindig ebben az időben – jelentkezik a Térerő. 14 órakor hírek, majd új időpontban, 14.05-kor kezdődik a Kaleidoszkóp. Fehér Csaba történész egy érdekes kezdeményezésről beszél, amelynek célja, hogy felkeltsék a fiatalok érdeklődését a magyar történelem iránt. Kovács Attila iszlámtörténésztől megtudhatják, mit mond a Korán a muzulmán nők kendőviseletéről, majd Reiter István hegedűművésszel felidézzük azokat az időket, amikor Kassán még éltek azok a polgárok, akiknek talán legismertebb képviselője Márai Sándor volt. Megszólal Ferenczi Norbert könyvterjesztő, akinek a főzés a hobbija. 15 órakor megismételjük az Egy morzsányi szerelem c. műsorunkat, melyben Dzsubák József, a szepsi városi TV operatőre vall életéről. A Hazai tájakon a szokott időben, 15.30-kor kezdődik. A gútai Borka Ferenccel a fiatalok régi társadalmi életére és szokásaira emlékezünk. 16 órakor hírek, majd Köszöntő. A Napzárta 17.30-kor kezdődik, de előtte meghallgathatják nyelvművelő egypercesünket. (ML)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?