Hétvégi programok

Szombaton reggel 7 órakor indul a magyar adás a Hétről hétre című publicisztikai magazinnal. Fő témája Václav Havel távozó cseh államfő személyisége és szlovákiai látogatása.

Szombaton reggel 7 órakor indul a magyar adás a Hétről hétre című publicisztikai magazinnal. Fő témája Václav Havel távozó cseh államfő személyisége és szlovákiai látogatása. Vendégünk lesz Hunčík Péter, az elnök egykori tanácsadója, újabb részleteket tudhatunk meg a roma nők sterilizálásával kapcsolatban, és szó lesz a vasutasok sztrájkjáról. A szerkesztő: Hominda Katalin. Délben hírek, majd Nótacsokor. 13.00-kor a Tékában többek között Zalabai Zsigmond prózarészlete és Nagy László versei hangzanak el. Fél kettőkor kezdődik az Aki tudja, írja meg! című zenés fejtörőnk. Utána 14.05-kor indul a Slágerhullám a nyolcvanas évek dalaival, majd 15 órakor kezdődik a Lazítani, amelyben a szilveszteri kabarénkból hangzik el válogatás. 16.05-kor Köszöntő, a Pátria adása 18 órakor Napzártával fejeződik be.

Vasárnap hírekkel és aktuális sportösszefoglalóval indul a magyar adás. 8 órakor kezdődik a Kaleidoszkóp, amelyben M. Nagy György professzor egyik tanítványával beszél a hormonokkal kapcsolatos kutatásairól. Figyelmükbe ajánljuk a legújabb szlovákiai magyar folyóiratot, a Múltunk emlékei című havilapot, és megszólal egy vőfély is. 9 órától a Világosság című egyházi műsorban a harmadik parancsolatot Feszty Zsolt érsekkétyi lelkipásztor ismerteti, bemutatjuk a harmanci asszonykórust, és szólunk a nagysallói gyülekezeti központról. Fél tízkor a Tallózó következik, amelyben a Quittner János koreográfussal készült beszélgetést hallgathatják újra. A 10 órás hírek után indul gyermek- és ifjúsági magazinunk, a Randevú, amelyben diákokkal beszélgetünk bizonyítványosztás után, majd a műsor főszereplője Eminem lesz. Slágerei segítségével felidézzük pályafutását. 14.05-től az Anyanyelvünkben Jakab István olvassa fel nyelvművelő írását, majd a BBC magyar adása jelentkezik. 15 órakor kezdődik a Nevelők Fóruma, amelyben bemutatjuk a dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolát. 15.30-kor Hazai tájakon című néprajzi műsorunkban a dunaszegi Rezeda Ifjúsági Népzenei Együttes pályafutásával ismerkedhetnek meg. Ismét lesz Köszöntő, majd a Napzártával végződik a Pátria rádió vasárnapi műsora. (-art-)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?