Egy férfi válasza erre a szerinte sértő írásra:

1. Nem téved el soha! Vigyázat, csak úgy tűnik. Valójában ha nem beszélnek örökké bele a vezetésébe, nagyon jól eltájékozódik.2. Nem-nem! Sokan meglepődnének, mennyi mindent tud öszszecsomagolni egy férj. A nőnek biztosan nem jutna eszébe a telefontöltő vagy a svájci bicska. 3.

1. Nem téved el soha! Vigyázat, csak úgy tűnik. Valójában ha nem beszélnek örökké bele a vezetésébe, nagyon jól eltájékozódik.2. Nem-nem! Sokan meglepődnének, mennyi mindent tud öszszecsomagolni egy férj. A nőnek biztosan nem jutna eszébe a telefontöltő vagy a svájci bicska. 3. A dugót el lehet kerülni, egyáltalán nem olyan vészes, ha szabadságra megyünk, általában pihenünk, nem rohanunk, ilyenkor még jól is jön egy kis lazítás. Na persze idővel azért felszalad a pumpa. Mellesleg a közlekedési dugók 70 százalékát nők okozzák.4. Ez hazugság, nagyon szívesen beszélgetünk, csak ki kell várni a helyes pillanatot. Nincs az embernek mindig kedve a problémákról beszélni, másról meg a nők nemigen tudnak.

5. Nagy-nagy tévedés! A férfi szereti a hasát, ezért mindent ki is próbál. Pláne, ha hús van benne. 6. Ismerve az idegenvezetés színvonalát, ez egyáltalán nem meglepő.

7. Csak akik nem tudnak vásárolni. (Új Szó)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?