Közélet

Mától már a sárga járások vannak többségben

Két járásban másodfokú, három járásban elsőfokú riasztás van érvényben. 19 járás másodfokú, 49 pedig elsőfokú éberségi fázisba került. Hat járás megfigyelési fázisban van.
author
ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ

2021. június 14. 08:14

időjárás tavasz
- TASR/AP-felvétel

A déli járások közül már egyikben sem érvényes másod- vagy elsőfokú riasztás.

01

A járások besorolása mától:

  • Piros járások (2): Kiszucaújhelyi, Miavai.
  • Rózsaszín járások (3): Selmecbányai, Szakolcai, Trencséni.
  • Narancssárga járások (19): Báni, Bártfai, Nagybiccsei, Csacai, Gölnicbányai, Homonnai, Lévai, Námesztói, Vágújhelyi, Pöstyéni, Rimaszombati, Rózsahegyi, Szenicei, Szobránci, Iglói, Nagyszombati, Turdossini, Varannói, Zólyomi.
  • Sárga járások (49): Besztercebányai, Pozsony (I.–V.), Gyetvai, Alsókubini, Dunaszerdahelyi, Galántai, Galgóci, Illavai, Késmárki, Komáromi, Kassai (I.–IV.), Kassa-környéki, Korponai, Lőcsei, Liptószentmiklósi, Losonci, Malackai, Turócszentmártoni, Mezőlaborci, Nagymihályi, Nyitrai, Érsekújvári, Simonyi, Bazini, Poltári, Eperjesi, Privigyei, Nagyrőcei, Rozsnyói, Kisszebeni, Szenci, Szinnai, Ólublói, Felsővízközi, Tőketerebesi, Nagykürtősi, Zsarnócai, Garamszentkereszti, Aranyosmaróti, Zólyomi.
  • Zöld járások (6): Breznóbányai, Puhói, Vágsellyei, Sztropkói, Nagytapolcsányi, Stubnyafürdői.
ez

2021. június 12. 08:00

Hétfőtől enyhülnek az óvintézkedések, de jobb, ha kéznél van az oltási igazolás
Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
A bíróság újabban a D4/R7 körgyűrű-autópálya alatti telkek kapcsán döntött úgy, hogy ezeket nem lehet a Beneš-dekrétumokra hivatkozva bevégezni (TASR-felvétel)

Beneš-dekrétumok: újra veszített a földalap

cseh határátkelőhely

Csehország ellenőrzést vezet be a Szlovákiával közös határain

időjárás ősz

Ködös reggelre ébredtünk – Nézzük, milyen lesz a folytatás

hunita

Nem jött össze a sokadik szenzáció, kikapott a magyar válogatott Olaszországtól

dd

A szakértők tanácsa: így spóroljon az árammal!

új szó

Miről ír a keddi Új Szó?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.