Közélet

Bezárták a szavazóhelyiségeket, vasárnap este várhatók a hivatalos eredmények

Pozsony | Szlovákiában 22:00 órakor minden szavazóhelyiség bezárt, kezdik számlálni a szavazatokat, viszont hivatalos eredmények csak vasárnap 23:00 órakor várhatóak.
TASR

2019. május 25. 22:33

Az EP-választások az egész országban nyugodt körülmények között zajlottak, 30 bejelentés mégis érkezett az Állami Választási Bizottsághoz. Az eseteket a bizottság kivizsgálja.

A rendőrséghez szintén nem érkezett komolyabb bejelentés. Pozsonyban egy amerikai nő akart mindenáron szavazni, és addig erősködött, amíg rendőrt nem hívtak hozzá, majd később a Pozsony-Újváros városrészben található szavazóhelyiségbe sárgamellényesek rontottak be, és követelték a választások felfüggesztését.

Szlovákiában ma 14 EP-képviselőt választottak az állampolgárok. A hivatalos eredményeket vasárnap késő este hozzák nyilvánosságra a www.volbysr.sk internetes oldalon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A nők jóval felelősebben bánnak a pénzzel, mint a férfiak

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Megrongálták Jakoby Gyula kassai festőművész szobrát

Robert Fico meghátrálhat a csütörtöki szavazás kapcsán

Máltai vagy luxemburgi ellenfél várhat a Fradira

Hármas könyvbemutató kiflivel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?