Hoppá

Egy falusi ház ágyán keresett menedéket az árvíz elől egy bengáli tigris

Újdelhi | Egy falusi ház ágyán keresett menedéket az északkelet-indiai Kaziranga nemzeti parkot elöntő árvíz elől egy bengáli tigris (királytigris), az állatról készült felvételek csütörtökön elárasztották a közösségi oldalakat a dél-ázsiai országban.
MTI

2019. július 18. 17:29

- Fotó: Twitter

Az Asszám államban lévő vadvédelmi terület 90 százaléka áll víz alatt, az állatok megpróbálnak magasabb helyre húzódni az ár elől. Illetékesek közölték, hogy legalább 54 vadállat, köztük 6 rinocérosz fulladt meg az árvízben.

Az ágyon heverő tigris fotóját az indiai vadvédelmi szolgálat (WTI) osztotta meg.

Az állat csütörtök hajnalban egy hulladékgyűjtő otthonába menekült, amely a nemzeti park szélén áll - közölte Ratin Burman, a WTI illetékese.

"A vadmacska a ház egyik szobájában talált menedékre, amely szerencsére abban az időben üres volt. A szomszédok hangokat hallva bekukucskáltak a szobába és megrémülve látták, hogy egy tigris vette birtokába, kellemesen ücsörögve az ágyon" - tette hozzá.

Burman elmondta, megpróbálják az állatot lenyugtatni, hogy biztonságos helyre vigyék a vadonban.

A Dél-Ázsiát sújtó heves monszunesőzésekben több mint 250 ember vesztette életét és több millió ember veszítette el otthonát.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?