Moszkva

2016. március 19., szombat 12:06
Moszkva |

Leszállás közben a földnek csapódott, darabokra szakadt és kigyulladt egy Dubajból érkező utasszállító repülőgép szombat hajnalban a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterén, a fedélzeten lévő mind a 62 ember életét vesztette.

2017. október 15., vasárnap 09:49
Moszkva |

Moszkvában és Mahacskalában az orosz biztonsági szolgálatok őrizetbe vették az Iszlám Állam terrorszervezet egy úgynevezett alvósejtjének négy tagját, akik Dagesztánban merényletekre készültek - közölte az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság (NAK) szombaton.

2017. október 13., péntek 18:25
Moszkva |

Szíria területének már csak kevesebb mint 8 százaléka áll az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet ellenőrzése alatt - jelentette be Szergej Rudszkoj vezérezredes.

2017. október 13., péntek 07:27
Moszkva |

Újabb Iszkander típusú ballisztikus rakétákat telepíthet Oroszország a Litvánia és Lengyelország között fekvő kalinyingrádi enklávéba, válaszul az Egyesült Államok katonai lépéseire Lengyelországban - figyelmeztetett Vlagyimir Samanov nyugalmazott tábornok, az orosz Állami Duma (a szövetségi parlament alsóháza) védelmi bizottságának elnöke csütörtökön Moszkvában.

2017. október 12., csütörtök 14:30
Moszkva |

Oroszország nemzeti jelképeinek meggyalázásaként értékeli, hogy az amerikai hatóságok eltávolították zászlaját a Washington által korábban bezáratott San Franciscó-i orosz főkonzulátusról és washingtoni kereskedelmi képviseletről.

2017. október 10., kedd 09:16
Moszkva |

A legfelső szovjet vezetés tervei értelmében egy rakétára szereltek volna atomtöltetet, amelynek romboló ereje hasonló lett volna a Hirosimára mért atomcsapáséhoz. 

2017. október 9., hétfő 12:50
Moszkva |

Moszkva és Rijád megállapodott arról, hogy Szaúd-Arábia Sz-400-as légvédelmi rakétarendszereket vásárol Oroszországtól.

2017. október 9., hétfő 07:35
Moszkva |

Háromezer embert kellett kimenekíteni vasárnap egy moszkvai külvárosi építőanyag-áruházból. A festékanyagokat is forgalmazó raktáráruházból robbanások hallatszottak.

2017. október 8., vasárnap 10:06
Moszkva |

A szombati nap sem telt el bombafenyegetések nélkül Moszkvában: több mint ötezer embert kellett evakuálni tucatnyi épületből, de - mint utólag kiderült - minden esetben vaklárma miatt.

2017. október 7., szombat 18:55
Moszkva |

Oroszország-szerte megmozdulásokra került sor szombaton azért, hogy a hatóságok engedélyezzék Alekszej Navalnij bebörtönzött orosz ellenzéki vezető indulását a jövő évi elnökválasztáson.

Oldalak

Feliratkozás Moszkva csatornájára