Duális képzés a Párkányi Összevont Magániskolában

A Párkányi Összevont Magániskola elsős osztálya, amelyet a 6317 M 74 szám alatt jegyeznek az iskola bilingvális kereskedelmi tagozatán, a 2020/2021-es tanévben bekapcsolódott a duális képzési rendszerbe. A duális képzés olyan modern oktatási forma, amelyben a diákok egy valós cégnél készülhetnek életük hivatására, ahol az elméleti ismereteiket azonnal gyakorlati tapasztalatokkal bővíthetik.
párkány
PR-CIKK

2021. október 22. 14:56

párkány

A gyakorlati oktatás a duális képzés rendszerében oly módon zajlik, hogy annak egy része iskolánk szaktantermeiben kezdődik, majd annak folytatását a régiónkban működő tekintélyes munkaadók biztosítják. Ők rendelkeznek a Munkaadók Országos Szövetsége általa kiadott okirattal, amely lehetővé teszi, hogy a szerződésben foglaltak alapján gyakorlati képzésben részesítsék az iskola növendékeit.

A duális képzési rendszer lehetővé teszi, hogy a szakképzés szorosan kapcsolódjon a gyakorlati elvárásokhoz. Különleges módja a szakmai fejlődésnek, valamint a minőségi oktatásnak. Előnyös az összes érintettnek – a társadalomnak, a cégeknek, az iskolának valamint a szülőknek s főleg az iskolánk diákjainak.

A 6489 H szám alatt jegyzett vendéglátás szakon tanuló diákjaink részére is folyamatosan készítjük a régiónkban működő vállalkozásokkal, munkaadókkal kötendő szerződéseket, valamint alakítjuk át a duális képzésnek megfelelő iskolai tantervünket, illetve készítünk teljesen új oktatási-nevelési programokat, amelyek megfelelnek a duális képzési rendszer követelményeinek.

párkány

Közös akarattal és szándékkal elérjük kitűzött céljainkat, hiszen már a duális képzés első évében a Párkányi Összevont Magániskola elsősei közül hat diák számára sikerült biztosítani ezt a rengeteg előnnyel járó, újszerű távlatokban gondolkodó képzési rendszerben való részvételt. Előzetes számításaink szerint a 2022/2023-as tanévben induló osztályban újabb öt diákkal bővíthetjük azok létszámát, akik ebben a képzési formában vehetnek részt.

Amennyiben a fenti információ felkeltette érdeklődésüket, kérem, lépjenek kapcsolatba iskolánkkal, akár egy szervezet nevében, akár szülőként, vagy ha jövendő elsős diákunk kíván lenni.  

www.sss-sturovo.edupage.org

Köszönjük.

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Gál Gábor

Rendőrség: Gál Gábor kenőpénzt fogadott el

Érsekújvár

Érsekújvárba ért az első hidrogénmeghajtású vonat

Boris Kollár

Kollár szerint sürgősen fel kell fegyverezni a szlovák hadsereget

Dušan Kováčik
Frissítve

Jövő hét kedden hirdetnek ítéletet Dušan Kováčik ügyében

ukrán válság k

Letették a fegyvert Mariupolban

d

KVÍZ: Melyik magyar komédiából származik a jelenet? Te tudod?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.