utak járhatósága

2010. január 18., hétfő 09:44
Pozsony/Nagyszombat/Besztercebánya |

Nyugat-Szlovákia területén 1. fokozatú meteorológiai riasztás van érvényben a havazás miatt. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet szerint fennakadások várhatók a közlekedésben is.

2010. január 6., szerda 08:52
Pozsony |

Az éjszakai kiadós havazás ellenére járható minden hazai autópálya és gyorsforgalmi út. Az I., II., és III. osztályú utak is járhatók, ám az útfelületet sok helyütt el nem kotort hó boríthatja.

2010. január 3., vasárnap 10:13
Pozsony |

Ma délelőtt az ország minden autópályája és gyorsforgalmi útja, valamint I., II., és III. osztályú útja járható volt. Az útfelület jobbára nedves, kivéve a D1 autópályát Puhó és Szepesjánosfalva környékén, ahol megközelítőleg egy centiméteres hóréteg borítja.

2010. január 2., szombat 10:12
Pozsony |

Minden autópálya és gyorsforgalmi út, valamint I., II. és III. osztályú út járható volt az országban ma reggel. Az útfelület jobbára nedves, Közép- és Kelet-Szlovákia magasabban fekvő részein hó borítja.

2009. február 17., kedd 10:11
Nyitra |

A Nyitrai kerületben több baleset történt reggel óta a sűrű hóesés miatt. A Lévai járásban, Felsőgyőröd és Gyékényes között keresztbe fordult kamion zárta el az utat. A Nagytapolcsányi járásban Apony és Kovarc között két személyautó ütközött, egy nőt kórházba kellett szállítani.

Feliratkozás utak járhatósága csatornájára