USA-Oroszország

2017. augusztus 7., hétfő 10:37
Manila |

Az Egyesült Államok együttműködésre törekszik Oroszországgal, értelmetlen lenne elvágni a kapcsolatot azért, mert bizonyos ügyekben nem értenek egyet - jegyezte meg Rex Tillerson amerikai külügyminiszter.

2017. augusztus 5., szombat 14:31
Moszkva |

A Michael Flynn korábbi amerikai  nemzetbiztonsági főtanácsadóval folytatott tárgyalások teljes mértékben átláthatóan zajlottak és az orosz-amerikai együttműködésre összpontosítottak.

2017. augusztus 2., szerda 08:33
Washington |

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter Washingtonban újságírók előtt kedden azt hangoztatta, hogy az amerikai-orosz viszony még tovább romolhat.

2017. július 25., kedd 08:20
Washington |

Jared Kushner, Donald Trump amerikai elnök veje és tanácsadója hétfőn Washingtonban újságírók előtt leszögezte: nem tartott fenn "helytelen kapcsolatokat" orosz tisztségviselőkkel. 

2017. július 21., péntek 18:36
Moszkva |

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) évekig az ügyfele volt annak az orosz ügyvédnőnek, aki Donald Trump amerikai elnök legidősebb fiával találkozott.

2017. július 20., csütörtök 10:38
Washington |

Donald Trump amerikai elnök fiát, ifjabb Donald Trumpot, Jared Kushnert, az elnök vejét és Paul Manafortot, Trump korábbi, orosz kapcsolatai miatt távozni kényszerült kampányfőnökét is meghallgatják a jövő héten az amerikai szenátus bizottságai - tudatta helyi idő szerint szerdán a szenátus.

2017. július 20., csütörtök 10:07
Washington |

Donald Trump amerikai elnök élesen bírálta igazságügyi miniszterét, Jeff Sessionst, amiért a miniszter kivonta magát abból a vizsgálatból, amely az amerikai választási folyamatba történt orosz beavatkozási kísérlet részleteit igyekszik feltárni.

2017. július 19., szerda 08:23
Washington |

A Fehér Ház kedden este bejelentette, hogy Donald Trump elnök Jon Huntsmant jelöli az Egyesült Államok oroszországi nagykövetének. 

2017. július 19., szerda 07:30
Washington |

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott. Kedd későn este kiderült: nem külön találkozóról volt szó, hanem a vacsorai beszélgetésről.

2017. július 12., szerda 11:06
Washington |

Donald Trump amerikai elnök legidősebb fia, ifjabb Donald Trump kedden este a Fox televízióban azt fejtegette, hogy ma már másként járna el az orosz ügyvédnővel tartott tavalyi találkozóját illetően. 

Oldalak

Feliratkozás USA-Oroszország csatornájára