lehallgatás

2017. március 21., kedd 07:39
Washington |

A Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn kitartott amellett, hogy Donald Trumpot és munkatársait a korábbi elnök, a demokrata párti Barack Obama a választási kampány idején lehallgattatta.

2017. március 20., hétfő 19:19
Washington |

Nincs bizonyíték arra, hogy Donald Trumpot és kampánycsapatát a tavalyi elnökválasztási kampány idején Barack Obama volt elnök lehallgattatta.

2017. március 18., szombat 10:50
Washington |

Donald Trump amerikai elnök pénteken a washingtoni Fehér Házban tartott közös sajtóértekezleten azt mondta Angela Merkel német kancellárnak, hogy "mindkettőnket lehallgattak".

2017. március 16., csütörtök 11:48
Washington |

Az amerikai képviselőház hírszerzési bizottsága nem talált bizonyítékot arra, hogy Barack Obama előző amerikai elnök a választási kampány idején lehallgatta volna Donald Trump republikánus jelölt és kampánystábja telefonjait.

2017. március 16., csütörtök 08:52
Washington |

Donald Trump amerikai elnök megismételte, hogy a választási kampány idején elődje, Barack Obama elnök lehallgattatta őt és kampánycsapatát a New York-i Trump-toronyban. 

2017. március 12., vasárnap 14:06
Washington |

Levélben kérte a képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus elnöke és vezető demokrata tagja a Fehér Háztól, hogy hétfőig adja át azokat a bizonyítékokat, amelyek alátámasztják az elnök vádjait.

2017. március 6., hétfő 09:24
Washington |

Lapértesülések szerint James Comey, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg Donald Trump elnök állítását, miszerint elődje, Barack Obama még elnökként elrendelte Donald Trump és kampánycsapata lehallgatását. 

2016. december 8., csütörtök 09:34
Párizs/Brüsszel |
Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) és a lehallgatására szakosodott brit figyelőszolgálat (GCHQ) képes a légitársaságok utasai  által folytatott telefonbeszélgetések lehallgatásáta és az adatforgalom megfigyelésére.
2016. április 8., péntek 12:18
Budapest |

Kelet-Európa a terror ürügyén megkönnyíti a lehallgatásokat - írja a Spiegelre hivatkozva a Klubrádió a honlapján. 

2015. november 7., szombat 14:40

Amikor már jobbára azt gondoltuk, hogy a magyar kormány nem tud meglepetéseket okozni, ismerjük vagy sejtjük minden húzását, felkészültünk abszurdra és megaabszurdra, szóval, amikor már semmi szórakoztatóra nem számítottunk, na, akkor bikázott be a ménkű.

Oldalak

Feliratkozás lehallgatás csatornájára