amerikai elnökválasztás

2017. november 16., csütörtök 08:16

Hillary Clinton az Obama-kormányzat külügyminisztereként gyakran nem a hivatalos email-fiókját és a biztonságos külügyi szervert használta, hanem magán levélfiókot és nem biztonságos szervert.

2017. november 8., szerda 08:27
Washington |

Sok döntésével a Republikánus Párt befolyásos politikusait is magára haragította, vitái a párt elitjével nyilvánosak és nem egyszer durva stílusúak is. 

2017. október 3., kedd 07:52
Washington |

A Facebook becslései szerint az Egyesült Államokban a tavalyi elnökválasztási kampány idején és után mintegy tízmillióan követték a gyaníthatóan oroszok által közzétett reklámanyagokat. 

2017. szeptember 29., péntek 08:54
Washington |

A Twitter internetes cég mintegy 200 olyan fiókot talált az általa működtetett közösségi oldalon, amelyet gyanúja szerint oroszok hoztak létre, és amelyeken a tavalyi amerikai elnökválasztás idején félrevezető információkat terjesztettek az amerikai olvasóközönség számára.

2017. szeptember 8., péntek 07:29
Washington |

"A legjobb, amit tehet, hogy eltűnik. Csak mindenkinek árt az önteltségével. Őszintén szólva az lenne a legjobb, ha befogná, és elhúzna végre" - fogalmazott egy meg nem nevezett demokrata párti politikus a könyvre reagálva.

2017. szeptember 7., csütörtök 07:40
Washington |

A Facebook azt közölte szerdán, hogy az amerikai elnökválasztási kampány idején feltehetően oroszországi felhasználók csaknem százezer dollárt költöttek a közösségi portálon.

2017. augusztus 17., csütörtök 14:05
Kijev |

Egy ukrán hacker azt állítja, hogy egy általa készített programot használtak fel az amerikai elnökválasztásokat befolyásolni szándékozó számítógépes támadásokban.

2017. augusztus 1., kedd 07:17
Washington |

Egy amerikai konzervatív intézet kutatói hétfőn bejelentették: a tavalyi elnökválasztáson több ezer szavazatot adhattak le törvénytelenül. 

2017. június 1., csütörtök 08:48
Washington |

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje szerdán egy kaliforniai konferencián tavalyi választási vereségéért a sajtót, a Demokrata Pártot és a Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI) okolta.

2017. május 3., szerda 08:43
Washington |

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje a tavalyi elnökválasztáson elszenvedett vereségéért elsősorban az FBI vezetőjét, a WikiLeaks portált és Vlagyimir Putyin orosz elnököt okolta. 

Oldalak

Feliratkozás amerikai elnökválasztás csatornájára