Világi a szezonzáró után: „Nem állunk meg!”

Világi
Dunaszerdahely |

Világi Oszkár, a DAC futballklub tulajdonosa boldogan nyilatkozott a nagymihályiak elleni győztes szezonzáró után.

„Ebben a szezonban óriási lépést tettünk előre. Elképesztő ennek a csapatnak a belső ereje” – mondta Világi, aki 2014 februárjában vette meg a klubot. Öt év alatt a klubtörténet legjobb eredményét érték el a sárga-kékek, több rekordot is megdöntöttek a szezonban. „A csúcsok azért vannak, hogy megdöntsük őket, nekünk az az ambíciónk, hogy a jövőben is minél több rekord megdőljön. Nem állunk meg!” – hangsúlyozta Világi a tévékamerák előtt.

Az 5:0-ra megnyert mérkőzés után a tulajdonos kitért az edzőkérdésre is. „Örülök, hogy Peter Hyballa a klubnál marad, mert amióta én vagyok a klubtulajdonos, már hat edző megfordult a DAC-ban. Már nem akarok újra edzőt váltani, szeretném, ha két egymást követő évben ugyanaz lenne az edző, aki ismeri a játékosokat, a környezetet, és jól felkészíti a csapatot az európai kupaszereplésre. Az EL-selejtezőben egy kis szerencsére is szükségünk lesz, mert nem vagyunk kiemeltek, de bizakodunk” – fogalmazott a klubtulajdonos.

Világi hozzátette, több DAC-játékos iránt érdeklődnek, de szeretné egyben tartani a csapatot. „Szeretném, ha együtt maradnának a játékosok, mert akkor nagy dolgokra lehetünk képesek a következő évben. Nyilván ha valaki nagyon jó ajánlatot kap, nem állok az útjába” – szögezte le Világi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?