Utolsó helyen a Honvéd

Zubkov

A Fehérvár kiütötte a Diósgyőrt, a Mezőkövesd legyőzte a Puskás Akadémiát, így hibátlan teljesítménnyel vezetik a tabellát. Lejátszotta első meccsét a Fradi, Lanzafaméval sem megy a Honvédnak. Körkép a labdarúgó NB I 3. fordulójáról.
 

A Fehérvár két győztes meccs után fogadta a három ponttal kezdő Diósgyőrt. A mérkőzés nem kezdődött túl jól a hazaiak számára, mivel már a 26. másodpercben Juhász Roland nagy hibáját kihasználva Prosser Dániel vezetést szerzett a vendégeknek. A folytatás azonban a Vidié volt, a tavalyi ezüstérmes rengeteg helyzetet alakított ki, és végül 5:1-re megnyerte a meccset, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén. 


Kiütés helyett 1:0


Szerhij Rebrov vezetőedző kilenc helyen változtatott a Ferencváros összeállításán a Dinamo Zagreb elleni BL-selejtezőhöz képest. A Fradi felforgatott csapattal fogadta az újonc Kaposvárt, de így is kiütés lehetett volna a vége. A zöld-fehérek azonban szinte mindent kihagytak, Varga Roland egymaga elrontott négy ziccert, a végén Mikalai Szihnevics az üres kapuba sem tudott betalálni, így meg kellett elégedniük az 1:0-s győzelemmel. 


Elrontott születésnap


Az előző bajnokságban negyedik helyen végző és Magyar Kupa-döntőt játszó Honvéd pocsékul kezdte az idei szezont. Három forduló alatt egy pontot sem szereztek a kispestiek, ezúttal a Kisvárdától szenvedtek sima vereséget. A 110 éves Honvéd a meccs előtt a szurkolókkal közösen ünnepelte a klub születésnapját, de az igazi ajándék a három pont lett volna. 
Giuseppe Sannino, a Honvéd vezetőedzője meglepő módon elégedett volt csapata játékával: „Nem ilyen kezdésre számítottunk a bajnokságban. Most mindenki csalódott, de nem neheztelek a játékosaimra, mert mindent megtettek a siker érdekében, nem érdemeltünk vereséget. Ha csak az eredményt nézzük, azt gondolhatnánk, nem teljesítettünk megfelelően, én azonban úgy láttam, hogy nagyon jól játszottunk. Sajnos a szerencse nem állt mellénk, elég, ha csak a meccs végi potyagólra gondolok. Nem haragszom azonban Horváth Andrásra, sőt, megköszöntem neki a teljesítményét.”
 

Érdekes
Cseri Tamás

A forduló gólja: Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Ahogy a Mezőkövesd, úgy a csapat középpályása, Cseri Tamás is bombaformában futballozik. A 31 éves játékos már az előző fordulóban is szépségdíjas találatot szerzett a Kaposvár ellen, most pedig azt is bebizonyította, hogy nem csak cselezni tud kiválóan. A kövesdiek alapembere ezúttal a Puskás Akadémiának lőtt óriási gólt 22 méterről a jobb felsőbe.
 

Érdekes
Horváth András

A forduló bakija: Horváth András (Honvéd)

Több nagy hiba is akadt ebben a fordulóban, elég, ha csak Juhász Roland luftjára gondolunk, amely után a Diósgyőr vezetést szerzett a Vidi ellen. Nem volt szerencsés megmozdulás az újpesti Pajovics kifutása a paksi gólt megelőzően. Nálunk azonban Horváth András kapus alakítása a „nyerő”, aki a Honvéd–Kisvárda meccsen 10 méterről az ellenfél fejére tette a labdát, Grozav pedig köszönte szépen, és a hálóba fejelte. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?