Tejfalun nyertek 
a csallóközcsütörtökiek

csallóközcsütörtöki focisták
Somorja/Csallóközcsütörtök. |

Kilenc bajnokit követően ért véget a somorjai STK-fakó veretlenségi sorozata a dunaszerdahelyi területi bajnokság AG Sport ligája 19. fordulójának csúcstalálkozóján. 

A trónkövetelő csallóközcsütörtökiek 3:1 arányban diadalmaskodtak a tejfalui futballpályán, őszi hazai sikerük (5:3) után másodízben is két vállra fektették a bajnokaspiráns somorjaiakat. 

„Őszintén szólva nem fogtunk ki jó napot. Jól kezdtünk, három góllal kecsegtető helyzet maradt kihasználatlanul. Ezt követően hibáztunk, ellenfelünk vezetést szerzett. Horváth Csaba az első félidő végén egyenlített, de fordulás után ellenfelünk újabb két találattal padlóra küldött minket. A csallóközcsütörtökiek nem engedték védenceimet kibontakozni, kombinatív játékunk a rossz talaj miatt is döcögött. Hátul sok hibát vétettünk, megéreztük gólvágónk, az öt sárga lap miatt kényszerpihenőre szorult Bujka Nikolas hiányát. Nekem úgy tűnt, hogy a vendégek jobban akarták a győzelmet” – ecsetelte a vesztes csata legfontosabb ismérveit Johancsik Patrik, a vendéglátók trénere. 

„A bajnokság két legjobb csapatának összecsapásán jobban kezdtek a hazaiak, s az első játékrészben enyhe mezőnyfölényben futballoztak. Fokozatosan belelendültünk, kiegyenlítettük a játékot, fordulás után pedig két góllal sikerült őket meglepnünk, térdre kényszerítenünk. Sokat nyomott a latban az is, hogy a mieink mindent beleadtak, remekül küzdöttek. A tétmeccs sportszerű légkörben zajlott, a játékvezető is jól bíráskodott” – értékelte a győztes alakulat produkcióját klubelnökük, Nagy Róbert. 

A hazaiak növelhették volna előnyüket üldözőjük előtt, de a párharcot követően a vendégek vették át a vezetést a táblázaton. A rend kedvéért elmondjuk: a csallóközcsütörtökiek egy mérkőzéssel többet játszottak, ráadásul a bajnokság végén három pontot levonnak tőlük. A 19. fordulóban éppen az új éllovas lesz szabadnapos, vasárnap a somorjaik visszavehetik a vezetést. „Jókor jött a pofon. Nem lefutott még a bajnokság, s a csallóközcsütörtökiek mellett a balonyiakra és az ekeccs-apácaszakállasiakra is oda kell figyelni. A vereség ellenére bízok a fiúk becsvágyában, arra számítok, hogy okultak a kudarcból, s a folytatásban ismét az elvárásoknak és képességeiknek megfelelő teljesítménnyel örvendeztetik meg szurkolóinkat” – ecsetelte a folytatás remélt forgatókönyvét Johancsik Patrik. 

„S bár a végelszámolásnál előnyt jelenthet, hogy otthon és idegenben egyaránt legyőztük a somorjaiakat, nagyon fontos lesz a soron következő két idegenbeli meccsünk eredménye. Előbb a balonyiak, ezt követően az ekecs-apácaszakállasiak vendégeként igyekszünk gyarapítani gyűjteményünket” – nyomatékosította elképzeléseiket Nagy Róbert

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?