Rengeteg helyzetük ellenére csak remiztek a rimaszombatiak

supiska selfie RS-Podbr B
Rimaszombat |

Gyakorlatilag egész mérkőzés alatt egy kapura játszottak, mégis csak 1:1-es döntetlent értek el a rimaszombatiak a Podbrezová B csapata ellen a közép-szlovákiai III. labdarúgóliga nagypénteki mérkőzésén.

Kezdettől fogva a hazaiak voltak aktívabbak, de a vendégek szereztek vezetést: a 17. percben Olatunji kapott egy jó labdát, nem lehetett megállítani, és a sprintje végén magabiztosan a hálóba lőtt – 0:1. Gyorsan jött a rimaszombati válasz: négy perc elteltével Hrnčiar egyenlített – 1:1.

A hazaiak sorra dolgozták ki a kisebb-nagyobb lehetőségeket, majdnem minden pontrúgásuk gólveszéllyel fenyegetett, de vagy nem találták el a kaput, vagy a vendégek védői blokkolták a lövéseket.

Mindennek a lelátóról tanúja volt Anton Jánoš is, aki az őszi idényben irányította a rimaszombatiakat, valamit Richard Rubint, aki az elhíresült akadémiaügyig a gömöriek utánpótlásért felelős sportigazgatója volt, jelenleg pedig az NB III Keleti csoportjában a kiesés ellen küzdő salgótarjániak edzője.

A nagy hazai nyomás ellenére sem született már újabb gól, az egy ponttal a podbrezováiak lehettek elégedettebbek.

„Tudunk ennél jobban is játszani – hangsúlyozta a vendégek edzője, Geri Gergely, aki korábban játékosként és szakvezetőként is sok évet töltött Rimaszombatban. – Figyelembe kell azonban venni, hogy ezek 18–19 éves játékosok, kicsit még ingadozik a teljesítményük. Néhányan tegnap játszottak még az U19-ben. Szerettünk volna jobb focit mutatni, de részben elégedettek vagyunk, az egy pont jó nekünk.”

A hazaiak szakvezetője, Bari Jenő viszont kevesellte az egy pontot. „A rossz helyzetkihasználásra fizettünk rá, de nem hányhatok semmit a srácok szemére, hajtottak az utolsó percig. Jó iramú mérkőzés volt” – mondta Bari.

Helyzetét nehezítette, hogy négy kulcsembere is hiányzott sérülés miatt, Lukáš Lupták hónapok óta harcképtelen, de most Lovinjuk, Fajčík és Kočiš is kidőlt, meccs közben pedig megsérült Mazur is, akinek kiment a térde. „Jó lenne, ha legalább néhányan közülük felépülnének, mert a következő fordulóban a listavezető rózsahegyi B csapat otthonában lépünk pályára” – mutatott rá Bari Jenő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?