Mangalaci levelet írt a DAC-drukkereknek

mangalevelet

Levelet írt a DAC-drukkereknek Mangalaci, a klub új kabalája. Az újabb videóból kiderül egy s más Mangalaci családjáról, és újra szóba kerülnek az olyan értékek, mint az ellenállóképesség és a szívósság.

"Sziasztok, DAC-drukkerek! Bár ti még nem ismertek engem, én már nagyon sok jót hallottam felőletek" - kezdődik Mangalaci levele.

Mangalaci ezután arról beszél, hogy az elődei még Csallóközben éltek, de amikor ő született, már kevesen voltak, ezért ő a nagyvilágban próbált szerencsét. "A szívósságunknak és az ellenállóképességünknek köszönhetően igazi hungarikummá váltunk" - fogalmaz Mangalaci a levelében. Kiemeli, hogy hozzá és a családjához mindig kegyes volt a szerencse, s ebből a szerencséből szeretne átadni a csapatnak is.

A drukkerek Mangalacit nem fogadták kitörő lelkesedéssel, a legelső tiltakozáshullámot látva az új kabala el is tűnt a DAC hivatalos felületeiről. Később azonban VIlági Oszkár klubtulajdonos videóüzenetben azt mondta a szurkolóknak, lesz lehetőségük jobban megismerni Mangalacit, aztán pedig szavazással dönthetnek arról, szeretnék-e a stadionban látni.

A mostani már a harmadik videó Mangalaciról, az elsőben azt láthattuk, ahogy megérkezik Dunaszerdahelyre, a másodikban pedig elfoglalta szálláshelyét.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?