Ibrahimovic a Los Angeles Galaxy csapatánál marad

Zlatan Ibrahimovic
Los Angeles |

Bár hivatalosan a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata még nem jelentette be, de svéd sztárja, Zlatan Ibrahimovic a következő szezonban is a kaliforniai együttesben játszik, azaz nem tér vissza Európába.

A 37 éves csatár márciusban két évre írt alá a tengerentúli klubhoz, de a felek most új megállapodást kötöttek, így Ibrahimovic évi 1,5 millió dolláros fizetése jelentősen megemelkedett.

Ibrahimovic, akit az elmúlt hetekben az AC Milan próbált visszacsábítani, első amerikai szezonjában 27 bajnoki mérkőzésen 22 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott, őt választották a liga legjobb újoncának és övé lett a legszebb gól is, csapata viszont nem jutott rájátszásba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?