Győzelemmel mutatkozott be a DAC kispadján Hyballa

dac

Győzelemmel kezdte a szezont a DAC. Az új edző, Peter Hyballa vezetésével a sárga-kékek 1-2-re győztek az FK Železiarne Podbrezová otthonában.

A DAC már az első félidőben megszerezte a vezetést. Bayo fejesét Kuciak még hárítani tudta, de pont Pačinda elé ütötte a labdát, aki nem hibázott – a 30. percben vezetést szereztek a Dunaszerdahelyiek.

A fordulást követően a hazaiak egyenlíteni tudtak: az 50. percben Mikuš fejjel szerzett gólt, Mecejnak esélye sem volt hárítani.

A DAC offenzíva alá vette a Podbrezová kapuját. A 87. percben a hazai Mejri durván beleszáll Hukba, megkapja a második sárgát, kiállították. A hazai csapat emberhátrányba került.

A DAC fölénye a hosszabításban érett góllá: Kuciak Vida Krisztopher elé ütötte a labdát, aki nem hibáott és beállította az 1:2-es végeredményt a 91. percben.

FK ŽELEZIARNE PODBREZOVÁ - FC DAC 1904 DUANSZERDAHELY 1:2 (0:1)

Játékvezetők: Sedlák - Benko, Ádám

Nézőszám: 1750

Góllövők: 50. Mikuš, ill. 29. Pačinda, 91. Vida K. 

Sárga lap: 62. Magda, 76. Obročník, 86., 88. Mejri, ill. 78. Ljubičić

Piros lap: 88. Mejri

DAC: Macej - Davis (92. Záhumenský), Šatka, Huk, Koštrna - Herc, Vida M., Vida K. - Tretyakov (60. Ljubičić), Pačinda, Bayo 

Zólyombrézó: Kuciak - Turňa, Bartoš, Krivák, Magda - Baran, Obročník - Breznaník (75. Mejri), Leško, Opoku (66. Wiezik) - Mikuš

 

A mérkőzés statisztikája:

Labdatartás: 46% - 54%

Lövések: kapura: 5:8, mellé: 7:6

Szöglet: 2:6

Les: 1:0

(fcdac.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?