Gól nélkül zárult a DAC-Trnava rangadó

DAC
Dunaszerdahely |

Nem született gól az éllovas nagyszombatiak dunaszerdahelyi vendégjátékán a labdarúgó Fortuna Liga alapszakaszának utolsó, 22. fordulójában.
 

A találkozót rizikósnak minősítették, a nagyszombati drukkerek már a kedző sípszó előtt magyarellenes rigmusokat skandáltak, és ezzel nem is hagytak fel a meccs végéig. A hazai szektorból is felhangzott néhány Spartakot gyalázó kiáltás, de más összetűzésre a meccsen nem került sor.

Az éllovas és a harmadik helyezett összecsapása taktikai tapogatózással kezdődött, de aztán felpörgött a tempó. A Spartak betalált a hálóba, de les miatt érvénytelen volt a gól. A másik oldalon Simon Pambou tette próbára egy kellemetlenül csavarodó lövéssel Vantruba kapust. Pačinda buktatása után ígéretes helyzetből jutott szabadrúgáshoz a DAC, de Kalmár lövése elakadt a sorfalban. A DAC kapujában Macej védte nagy bravúrral Kadlec kapáslövését. Közvetlenül a szünet előtt Šatka fejese szállt a nagyszombati kapu fölé.
 

Kapcsolódó cikkünk

A második félidőben kiegyenlített játék zajlott a pályán, helyzetek nélkül. A 70. percben Ljubicic lövését öklözte ki a nagyszombati kapus. Öt perccel később Pačinda csípős szabadrúgásával is meggyűlt a baja Vantrubának. Mindkét edző egyre idegesebb lett, de az eredményen a bősz mutogatásuk és kiáltozásuk sem változtatott. Egyre feszültebb lett a helyzet a pályán, a hosszabbításban a nagyszombatiaknak volt egy szabadrúgásuk, ami után kisebb dulakodás is kialakult a pályán. A 0:0 viszont nem változott.

A nagyszombatiak öt, a dunaszerdahelyiek kilenc mérkőzés óta veretlenek a bajnokságban.
 

Érdekes

DAC-Trnava 0:0

Sárga lap: Ljubicic, Huk, Čmelík, ill. Pehlivan, Sloboda, Kadlec, Egho.

Játékvezető: P.Hrčka, 6709 néző.

DAC: Macej - Koštrna, Šatka, Huk, Davis - Ljubicic - Vida (71. Čmelík), Pambou, Kalmár (85. Herc), Černák (57. Divkovic) - Pačinda.

TRNAVA: Vantruba - Kadlec, Tóth, Godál, Civic - Pehlivan - Reagy (70. Jirka), Vlasko (65. Š. Pekár), Sloboda (83. Greššák), Canturasvili - Egho. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?