Forma-1 - George Russell a Mercedes pilótája lesz 2022-től

George Russell

George Russell a Williamstől a Mercedeshez igazol, így jövőre a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal együtt brit kettőse lesz a Forma-1-es csapatnak.

Russell - aki az idei sorozatban 13 futam után a 15. helyen áll - Valtteri Bottas helyét veszi át, a finn pilóta az Alfa Romeóhoz távozik az idény végén.

"Ez egy hatalmas lehetőség és szeretném mindkét kezemmel megragadni. De nincsenek illúzióim a kihívás mértékét illetően, meredek lesz. Felnéztem Lewisra, mióta gokartoztam. Lehetőségem lesz tanulni valakitől, aki a pályán és azon kívül is példakép lett. Csak hasznom lehet belőle versenyzőként és emberként is" - nyilatkozott Russell.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?