Asztalitenisz: Kiugrott váll lett a hodosiak veszte

hodosi asztaliteniszezők
Székelyudvarhely |

Balszerencsés, 3:2-s vereséget szenvedtek a hodosi asztaliteniszezők Székelyudvarhelyen az Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Peter Šereda mindkét ellenfelét megverte, Samuel Novota kétszer kikapott, míg Lelkeš Zoltán sérülés miatt kénytelen volt feladni a párharcot. 

„Fortuna istennő ezúttal elpártolt tőlünk. A remekül játszó Lelkeš Zoltán az első játszmát megnyerte és a másodikban is vezetésre állt, amikor egy balszerencsés mozdulat közben kiugrott a válla. Ott helyben megpróbáltuk helyrerakni, de nem sikerült, így fel kellett adnia a meccset, ráadásul ezután kórházi kezelés és altatás várt rá – idézte fel a történteket Jozef Kmeť, a hodosiak klubelnöke. – Sajnos az eset rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, Samuel Novota nem nyújtotta azt a végjátékban, amit szokott, az utolsó két játszmában egyaránt két-két ponttal kapott ki, így végül szoros vereséget szenvedett.ˮ Lelkeš játéka így erősen kérdésessé vált a pénteki, hodosi visszavágó előtt, így lehet, hogy a B csapatból lép majd valaki a helyére. „Nincsenek ilyen szintű játékosaink a tartalékok között, úgyhogy nem túlságosan biztatóak az előjelek a mérkőzés előtt – tekintett előre a klubelnök. – Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy két ember is elég lehet a továbbjutáshoz. Šeredának remélhetőleg ezúttal sem okoznak majd gondot az ellenfelek, így valószínűleg a továbbjutásunk Novota teljesítményén múlik majd.ˮ 

A hodosiak a előző fordulóban is hátrányba kerültek az első mérkőzésen, de a visszavágón megverték a Fortune Kijev csapatát és végül a jobb szettaránynak köszönhetően továbbjutottak. Amennyiben a hodosiak továbbjutnak, úgy az Európa-kupa negyeddöntőinek második fázisába kerülnek, ahol a BL-negyeddöntőkből kiesett négy csapat egyike lesz az ellenfelük. A székelyudvarhelyiek elleni visszavágóra december 13-án, pénteken, 18.00-kor kerül sor Hodoson. 

Érdekes

EURÓPA-KUPA, negyeddöntő

Első szakasz, első mérkőzés: CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc (romániai)–SK Vydrany 3:2, György Szilárd–Samuel Novota 3:0, Sebastian Loso–Peter Šereda 1:3, Kristian Cervik–Lelkeš Zoltán 3:1 (0:1-nél Lelkeš vállsérülés miatt feladta), György Szilárd–Peter Šereda 1:3, Sebastian Loso–
Samuel Novota 3:2. 
A visszavágót pénteken (18.00), Hodoson rendezik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?