Vélemény és háttér

Ha nem tudja úgy hangolni a történéseket, hogy az amnesztiákat tényleg eltöröljék, és mindent megtegyenek a bűnösök megbüntetéséért, még azok is hátat fordíthatnak a kormánynak, akik eddig nem tartották ezt a kabinetet egy szánalmas ripacstársulatnak.

21
Hibrid fenyegetésnek hívják. És (dez)információs háborúnak. 
6
Annyira nem értek a pénzügyekhez, hogy azt már az égiek is megsokallták. 
7
Mintha megmozdult volna az eddig tétlenkedő rendőrség a korrupciógyanús ügyekben. Előállították a dévényújfalui és a szemeti polgármestert, és meggyanúsították Ladislav Bašternákot.
.comMENTA siker felé
10
Itt a tavasz, és engem épp most, rügyfakadás idején kapott el egy vírus. Ezért most itthon ülök, meggyújtok egy illatgyertyát, beburkolózom a jövendő menyemtől kapott puha takaróba, és élvezem, hogy igazoltan és lelkiismeret-furdalás nélkül nem csinálok semmit (azért ne tartson ez sokáig). 
15
Néhány napja jelent meg a Washington Post online verzióján egy hosszabb úti beszámoló Szlovákiáról. A szerző őszintén bevallja, pozitívan csalódott.
14
Mennyi orosz titkos ügynök lehet ma Magyarországon?
1
Bővül a repülőgépek fedélzetéről kitiltott tárgyak listája, most a laptopokat, fényképezőgépeket és a tableteket tiltották ki. 
1
Különös napokat élünk. Először azt tudjuk meg, hogy a Smer hajlandó megszavazni a mečiari amnesztiák eltörlését, majd azt, hogy a rendőrség hivatalosan is meggyanúsította Ladislav Bašternák vállalkozót.

A nap mondata

Robert Fico válasza arra a kérdésre, nálunk miért nem vizsgálják ki a kormányzati körök korrupciós ügyeit