Vélemény és háttér

.comMENTFico megijedt

Jogilag helyesen vagy törvénytelenül jár-e el a miniszterelnök Igor Matovič mószerolása közben? Lényeges kérdés, a válasz sokat elárul a hazai közélet helyzetéről és módszereiről, ám maga a „témaválasztás” és a feldolgozás is izgalmas elemeznivalót kínál. 

.comMENTErkélyjelenet
A Smer az összes apró ütközetet meg akarja nyerni – még a „balkonháborút” is, a rendkívüli parlamenti ülésen. 
Miközben New Hampshire-ban zajlott az amerikai előválasztási küzdelem, Barack Obama bedobott egy nagyobb kavicsot az állóvízbe. Egy olyan ügyben, amely minket itt, Közép-Európában is húsbavágóan érint: a kiberbiztonságról van szó.
1
Pozsony | Már elkampányolták volna ezt a kis időt a parlamenti képviselők, s a márciusi választások előtti hónapot rendes ülés nélkül zárták volna. Hát lett helyette egy rendkívüli. Kicsit kampányszagú, de lett.
.comMENTFejlődés
1
Vannak most ilyen kezdeményezések, hogy az átlagnál híresebb nők közhírré tettetik: ennyi meg annyi ideig nem raknak magukra sminket. 
Robert Fico most is ugyanazt a szappanoperát adja elő Igor Matovičról, amit mindig műsorra tűz, ha kutyaszorítóba kerül.
5
Ha az illegális migránsok áradata nem csökken jelentősen, akkor a schengeni rendszer napjai meg vannak számlálva. A fő gond az, hogy egyetlen eddig felmerült „megoldási javaslat” sem működőképes. 
Elnököt cserélt a szlovákiai futballvilág legnagyobb regionális szervezete. Hetekig tartó vívódás után. Tizenkét járás hatvannyolc küldötte tartotta kezében a szavazólapot. Négy rendkívüli közgyűlés kellett ahhoz, hogy megtörténjen a váltás. 
35
Andrej Kiska újra megmutatta, nem véletlenül választották meg államfővé, méghozzá úgy, hogy az ország legnépszerűbb politikusát sikerült legyőznie. 

Események

h k sz cs p sz v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
11
21
31
41
51
61