Vélemény és háttér

4

Akármennyi pénzt költ a jövőben DiCaprio a környezetvédelemre, akármennyit utazik is magángépén, a Földet nem ő fogja megmenteni a szeméttől. Hanem te, aki ezt olvasod!

Martin Glváč, a parlament smeres alelnöke, felvetette, hogy megváltozhatna a megyei választási rendszer. Szép, szép – csak a legfontosabb problémákról tetszettek megfeledkezni már megint.
1
Tizenöt-húsz éve még sajtótörténeti eseményszámba ment volna, ha egy politikus azért tart sajtótájékoztatót, hogy bejelentse, mit nem fog csinálni. 
2
Vásárol az ember élelmiszert mondjuk negyven euró értékben, ebédjeggyel fizetne, erre a kasszás megálljt parancsol: van itt egy sampon meg egy fogkrém, előre kellett volna szólni, hogy ebédjegyekkel fog fizetni, külön számoltam volna, így már csak készpénzzel vagy kártyával lehet.
45
Az alapiskolások 50,5 százaléka, a középiskolások csaknem 33 százaléka érez ellenszenvet a más szexuális orientációjú emberek iránt. Sok egyéb aggasztó tény mellett ez derült ki az Állami Tanfelügyelet felméréséből.
21
Nehéz eldönteni, ki volna kinek a háttérhatalma ebben a történetben: az amerikai kormány mozgatja Sorost vagy Soros az amerikai kormányt? Talán mindegy is. Az viszont nem, hogy az összeesküvés-elméletek kormányzati szintre emelkedtek Budapesten. 
8
Idegesítik önt a gyerekek? Zavarónak tartja a gyerekzsivajt és az állandó rohangálást? Egyetért azzal, hogy a gyerekeknek semmi keresnivalójuk a munkahelyen, oldja meg a szülő az elhelyezésüket, ahogy akarja? 
.comMENTA szarkofág
Omnia cum tempore, vagyis mindent a maga idejében, mondotta vala 300 éve III. Pálffy János, akinek bajmóci birtokán 23. alkalommal rendezték meg a kísértetek fesztiválját. 
Az elmúlt napok egyik legnagyobb vihart kiváltó eseménye a kis Marco „nevelésbe vétele” volt, egészen pontosan erőszakos kivonszolása az iskolai osztályból. Az eset nem véletlenül váltott ki felháborodást, az ügyben sokan hibáztak, de…

Programajánló

Események

  •  
  •  
h k sz cs p sz v
11
21
31
41
51
61
71
81
91
11
21
31
41
5

A nap mondata

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter reakciója Christian Kern osztrák kancellár Magyarországot kritizáló szavaira