Vélemény és háttér

12

A migráció kifejezést hallva manapság többnyire az Európába bevándorló ázsiai és afrikai emberek tömege jut az eszünkbe. Emellett eltörpül az úgynevezett rejtett migráció. 

Bevallom, mindig is irritált a Linkin Park. Pontosabban: az elejétől fogva haragudtam rájuk, amiért egy jól kitalált és tökéletesen kivitelezett üzleti vállalkozást nyomtak le a tizenévesek torkán. 
13
Meg kell hagyni, Érsekkéty polgármesterének, Molnár Péternek borzasztóan jó érzéke van ahhoz, hogy bekerüljön a sajtóba. A jó sztaroszta nem teketóriázott, pajszert ragadott, és könyörtelenül szétverte a kétyi ovi ajtaját. Az összeset.
.comMENTKi-tör-ma?
Apró betűs hírek között szerepelt nemrég, hogy az orosz külügyminisztérium számítógépes rendszerét feltörték, mégpedig magyar és iráni hálózati címekről.
2
Hét szlovákiai EP-képviselő nem támogatta Brüsszelben azt a javaslatot, amely a Lisszaboni Szerződés 7. cikkelyének aktivizálásáról szólt Budapesttel szemben. Köztük volt Richard Sulík is.
.comMENTHadilábon
37
De miért kell leszedni a Soros György fejével ellátott plakátokat? – kérdezte dühösen Bandika, útban a vizes-vébé felé, az M1-es autópályán. 
Az adósságplafonokat tartalmazó alkotmányos törvény megváltoztatása és a költségvetési hiányok növelése nélkül is előteremthetők az úthálózat fejlesztésére szükséges nagyobb összegek. Adunk is pár tippet.
2
Még mindig furcsa belegondolni, hogy a Kisebbségi Kulturális Alap egy olyan kormány „terméke”, amelyben a Híd a Smerrel és az SNS-szel ül együtt. 
3
Bőrpirító júliusi kedd volt, amikor Bandika és Ervin faxolni mentek az anyaországba, személygépkocsival. Titkos elintéznivalójuk támadt, útközben pedig elfaxolják azt a pár oldalt, mert megígérték egy barátjuknak.