Sport

Dunaszerdahely |
Pačinda fejesgóljával 1:0-ra nyert a DAC a Senica ellen és már 13 meccs óta veretlen a ligában.
„De szorítani fogok a fiúknak.” Ez az az utolsó mondat, amit Zdeno Cíger szlovák szövetségi kapitány nagyon nem szívesen hall a vonal túlsó végén.
Öt nap után újra Fortuna ligás meccs lesz a DAC Arénában, a sárga-kék együttes ma (18.00) a kilencedik helyen álló Senicát fogadja. A dunaszerdahelyiek még versenyben vannak az Európa Liga-szereplést biztosító harmadik helyért.
La Coruna | A Real Madrid 6-2-re győzött a Deportivo otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szerdai játéknapján.
München | A Borussia Dortmund döntőbe jutott a labdarúgó Német Kupában, miután 3-2-re győzött a címvédő Bayern München otthonában a szerdai elődöntőben.
Barcelona | A címvédő és listavezető FC Barcelona hazai pályán 7-1-re kiütötte az Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szerdai játéknapján. 
Nagyobb elismertség, több érdeklődő, bőkezűbb támoga- tások – rengeteg előnnyel jár, ha egy sportág szerepel az olimpiai műsorban.
A következő olimpián valószínűleg már nem ezer, hanem ötszáz méteren fognak versenyezni a férfi- kajaknégyesek. 
11.00 – EUROSPORT 1: Snooker-világbajnokság, Sheffield; 11.00 – DIGISPORT 2 (szlovák), SPORT 2 (magyar): Barcelonai férfitenisztorna;12.00 – M4 SPORT: Budapesti férfitenisztorna; 12.00 – DIGISPORT 4, DIGISPORT 1 (magyar): Stuttgarti női tenisztorna

A nap mondata

Marián Kotleba, az ĽS-NS elnöke, miután a rendőrség szélsőséges eszmék terjesztésével vádolta meg egyik képvisdelőjét