Sport

Berlin |

Kormos Villő és Reisinger Zsófia bronzérmet nyert női szinkrontoronyugrásban a berlini úszó Európa-bajnokság keddi versenynapján.

Szocsi | Készen áll az október 12-ei bemutatkozásra a Forma-1-es pálya Szocsiban - jelentette be Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) technikai igazgatója.
Budapest | Egy zártkapus mérkőzéssel és 50 ezer eurós (közel 15,5 millió forint) pénzbírsággal büntette meg kedden az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a Ferencvárost.
Keddi hivatalos bemutatásakor Luis Suárez azt ígérte az FC Barcelona szurkolóinak, hogy többé nem fog harapni a pályán.
A Chelsea idegenben 3-1-re legyőzte a Burnleyt az angol labdarúgó Premier League első fordulójának hétfői zárómérkőzésén.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 33. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Olasz Anna második lett a németországi úszó Európa-bajnokságon a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében, amelyet a szakág zárónapján rendeztek meg. Honfitársnője, Szilágyi Nikolett, továbbá az erősebb nem hasonló távú viadalának magyar résztvevője, Székelyi Dániel feladta a versenyt.
London | Az Arsenal hátrányból fordítva, a ráadásban szerzett góllal 2-1-re nyert a vendég Crystal Palace ellen az angol labdarúgó Premier League első fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
Nanking | A szombati ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a II. nyári ifjúsági olimpia Nankingban.

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok