Sport

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pénteken Kuala Lumpurban döntötte el, hogy Peking rendezheti meg a 2022-es téli olimpiát.

Holnap megkezdődik a II. labdarúgóliga 2015/16-os idénye. Tavalyhoz hasonló a lebonyolítás, az alapszakasz után a két csoport első hat helyezettje a bajnoki címért, a többiek a bennmaradásért fognak küzdeni.
Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a szeptember 4-én rendezendő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
Ma rendezik a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának első mérkőzéseit. A DVSC a Rosenborgot, a zsolnaiak a Poltavát fogadják.
Budapest | Dárdai Pál utoljára azt kérte a Hertha BSC vezetőitől, hogy legalább a két szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre engedjék meg neki, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya maradjon, de - szerinte érhető okokból - ehhez nem járultak hozzá.
Kuala Lumpur | A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 128. kongresszusa pénteken Kuala Lumpurban dönti el, hogy Peking vagy a kazah Almati rendezheti-e meg 2022-ben a XXIV. téli olimpiát.
Budapest/Kazany | A magyar női vízilabda-válogatott két vereség után utolsó csoportmérkőzését megnyerte, a franciák elleni 18-3-as sikerrel négyesében harmadik lett, így az amerikaiakkal találkozik a nyolc közé jutásért a kazanyi vizes világbajnokságon.
Szöul | Csung Mong Jun, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi dél-koreai alelnöke a Reuters hírügynökségnek adott csütörtöki interjúban bejelentette, indul a FIFA elnöki posztjáért.
Isztambul | A Fiorentinától a Besiktashoz szerződik a német válogatott labdarúgó, Mario Gomez.

Események

h k sz cs p sz v
15
22
32
42
52
62
72
82
92
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6