Sport

Neymar távozásával Messin nagyobb a nyomás, mint korábban bármikor.

Sanghaj | A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media azt szeretné, ha a világbajnoki sorozatban a mostaninál több városi versenyt rendeznének, s a futamok földrajzi elhelyezkedés szerint követnék egymást.
Hosszú idő után a 2016–2017-es szezon volt az első a Bundesligában, amikor azt lehetett érezni, ez a Bayern München megfogható lenne, ha akadna egy hozzá kicsit is hasonló, inkább kiegyensúlyozottabb, semmint bizonytalanabb klub.
Stribro | Szvoboda Bence első magyar motokrosszosként megnyerte a cseh bajnoki címet, miután diadalmaskodott a Buksa/Ados motokrossz sorozat utolsó előtti állomásán, Stribróban.
Párizs | Korpási Bálint és Lőrincz Viktor után Lőrincz Tamásnak (75 kg) is villámgyors volt hétfőn a bemutatkozása a párizsi birkózó-világbajnokságon, miután technikai tussal verte palesztin ellenfelét.
Torino | Sinisa Mihajlovic, a Torino labdarúgócsapatának edzője szerint Davide Massa játékvezető szabályos körülmények között született góltól fosztotta meg őket a Bologna elleni vasárnapi bajnokin, és rosszul alkalmazta a videóbírós szabályt.
Ismét Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők világranglistáját: a 15-szörös Grand Slam-győztes spanyol játékos 2014. július 6. után tért vissza az első helyre.
Barcelona | Három nappal a barcelonai gázolásos terrortámadás után az FC Barcelona kétgólos győzelmet aratott a vendég Real Betis felett a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában.
Dunaszerdahely | Többek között Kalmár Zsolt góljával a DAC vasárnap 4-2-re legyőzte a vendég Žilina együttesét.

A nap mondata

Robert Fico kormányfő Richard Sulíkról, az SaS elnökéről, EP-képviselőről