Sport

El lehet-e bukni a bajnoki címet 18 pontos előnyből 14 forduló alatt? Szerintünk nem. Érdemes-e a maradék tizenegy csapat eredményeit figyelni? Szerintünk (nagy levegő, másfél szem behunyva) talán egy kicsit igen. 

Pozsony | A bajnokok edzője – tanítványai között ott van a címvédő olimpiai bajnok Juzuru Hanju és a címvédő világbajnok Javier Fernández. 
A New York Rangers 3-0-ra győzött a Pittsburgh Penguins otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
Zuzenhausen | Lemondott Huub Stevens, a német labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyén álló 1899 Hoffenheim vezetőedzője.
London | Adam Johnson, a Sunderland korábbi angol válogatott labdarúgója szerdán a bíróság előtt beismerte, hogy kiskorúval folytatott szexuális viszonyt.
Estig beszélhetnék, és még mindig csak az elején lennénk – jegyezte meg a 70. születésnapját a napokban ünneplő Pecze Károly a pályafutásának emléket állító könyv bemutatója után.
A magasabban fekvő síközpontokban 10-15 cm friss hó hullott, az alacsonyabban fekvőben kb. ugyanennyit mosott el az eső. Több mint 70 hazai pálya közül válogathatunk. 
Eltört a lába Marc Gasolnak, a Memphis Grizzlies és a spanyol kosárlabda-válogatott első számú centerének, így hosszú kihagyás vár rá. 
A Los Angeles Kings 9-2-re nyert a Boston Bruins otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.

Események

h k sz cs p sz v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
11
21
31
41
51
61