Sport

Lviv/Villarreal |

A Villarreal a ráadásban szerzett góllal 1-0-ra verte a vendég Liverpoolt a labdarúgó Európa Ligaelődöntős párharcának csütörtöki első mérkőzésén. A másik ágon a címvédő Sevilla 2-2-es döntetlent játszott idegenben a Sahtar Donyeckkel.

David Silva, a Manchester City labdarúgója sérülés miatt nem léphet pályára a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének jövő szerdai visszavágóján.
Alacsony-Tátra | Nem áprilisi tréfa: április 30-án és május 1-jén még lehet sízni a Chopokon. A Jasná síközpontban a napokban 15 centiméternyi friss hó hullott.
Madrid | Az Atlético Madrid hazai pályán Saúl Níguez korai góljával 1-0-ra legyőzte a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntős párharcának szerdai, első felvonásán.
Száz nap múlva olimpia Rióban, a sportvilág mégis némi aggodalommal várja a megnyitót. Minden elkészül-e időre, fog-e működni a közlekedés, sikerül-e zökkenőmentes olimpiát szervezni? 
A II. labdarúgóligából sikeresen egy követhetetlen, kusza bajnokság lett. Másfél szezon után minden kockázat nélkül kimondható: a dupla létszámúra bővített, kétcsoportos, felsőházas–alsóházas rendszer nem vált be.
Fennállásuk legnagyobb veszteségét könyvelhetik majd el a fogadóirodák az angol labdarúgó-bajnoksággal összefüggésben, ha a listavezető Leicester City a hétvégén megnyeri története első élvonalbeli bajnoki címét.
A svédországi Albin Wallén nem rendelkezik magyar felmenőkkel, így nyelvünket sem bírja. Az Ismerős Arcok Nélküled című dala azonban megtetszett neki, így nemcsak gitározni tanulta meg, hanem énekelni is.
Budapest | Körülbelül három hétig nem léphet pályára Dzsudzsák Balázs, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Események

h k sz cs p sz v
13
23
33
43
53
63
73
88
910
1510
11

A nap mondata

Bugár Béla (Híd) a parlamenti ülés vezetése közben