Sport

A következő olimpián valószínűleg már nem ezer, hanem ötszáz méteren fognak versenyezni a férfi- kajaknégyesek. 

Az Eibar hipszterfocival ostromolja Európát. Két és fél éve az Eibar a másodosztály legkisebb csapataként lett bajnok, és csak egy globális összefogás eredményeként indulhatott el egyáltalán az élvonalban.
A Serie A meglepetéscsapata, az Atalanta nemzetközi figyelmet követel Olaszország egyik legjobb labdarúgó-akadémiájának. Az európai topligák közül talán a Serie A hozta a legkevesebb meglepetést az elmúlt 5-6 évben.
Húsz éve még a megszűnés és az ötödosztály fenyegette az angol Brighton klubját – a következő szezont mégis a Premier League-ben kezdi a padlóról felálló csapat.
Komárom | A komáromi MBK Rieker COM-therm nyerte a kosárlabda Alpok–Adria-kupát, miután a hazai 93:72-es győzelem után a döntő domzalei visszavágóján csak 67:63-ra kapott ki a szlovén címvédőtől. Nagyban növeli a komáromiak sikerének az értékét, hogy szlovákiai férfiklub először diadalmaskodott valamelyik nemzetközi kupasorozatban.
A 2016/2017-es német Bundesliga-szezon egyik legkellemesebb meglepetése a Hoffenheim szereplése: az üstökösként felemelkedő, majd az elmúlt években útját vesztő klub ifjú edzője, Julian Nagelsmann vezetésével, úgy tűnik, identitásra és arcra lelt, és a legjobbakkal is felveszi a versenyt.
Buenos Aires | "Én még mindig argentin vagyok, és argentinként is fogok meghalni. A szakember változatlanul itt él bennem, és a fű illata még mindig vonz annyira, mint egy csinos asszony" - nyilatkozta Maradona a Rivadavia rádiónak.
A szlovák női teniszválogatott kikapott hazai pályán Hollandiától, így nem jutott fel a Fed-kupa I. Világcsoportjába. Összeszedtük az okokat, szerintünk miért nem sikerült.
Döntés született a galántai területi bajnokság I. osztálya 16. fordulójában lejátszott Košúty–Čierny Brod (2:2) bajnoki párharc hajrájában történt bíróbántalmazás, valamint a mérkőzés lefújása után zajló rendbontás ügyében.

A nap mondata

Imamura Masahiro japán újjáépítési miniszter lemondott emiatt a meggondolatlan mondata miatt