Sport

Az ősz, és talán az egész karácsonyi sportkönyvkínálat egyik legnépszerűbb művét dobta piacra a brit Simon & Schuster kiadó, amely végül felkarolta a brit futball legellentmondásosabb egyéniségének, Joey Bartonnak négy éve íródó önéletrajzát.

Október 1-jén Arséne Wenger – az angol bajnokság menedzserei közül Sir Alex Ferguson után másodikként – eléri majd a 20 éves álomhatárt.
Róma | Az ötszörös aranylabdás argentin labdarúgó, Lionel Messi, Rafael Nadal és a kilencszeres olimpiai bajnok jamaicai vágtázó, Usain Bolt is személyes hangú üzenetben köszöntötte a 40 éves olasz futballklasszist.
Visszakerült a szlovák labdarúgó-válogatott keretébe Saláta Kornél, a pozsonyi Slovan hátvédje.
Párizs | Hivatalos személy elleni erőszak miatt első fokon két hónapos börtönbüntetést és 600 eurós bírságot kapott Serge Aurier, a Paris Saint-Germain elefántcsontparti labdarúgója.
Madrid | Fél évre harcképtelenné vált Augusto Fernandez, az idén Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madrid argentin labdarúgója. 
Rimaszombat | „A szezon leggyengébb teljesítményével sikerült megszereznünk az első győzelmünket. Végre sikerült nyernünk, de az egyetlen pozitívum ebben a meccsben az eredmény” – nyilatkozta önkritikusan Domik Attila.
Szeged | Négy másodperccel a lefújás előtt kapott góllal 28-28-as döntetlent játszott a MOL-Pick Szeged a vendég német Rhein-Neckar Löwennel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyitófordulójában, vasárnap.
Berlin | Mindössze hat másodperccel maradt le a maratonfutás világcsúcsáról Berlinben az etióp Kenenisa Bekele.

Programajánló

Események

h k sz cs p sz v
29
30
31
1
2
3
4
5
6
72
82
98
11
21