Sport

Mit jelentenek az olyan kifejezések, mint középfedezet, regista, trequartista, hamis kilences vagy tükörszélső? Hogyan született meg a catenaccio? Ki volt Herbert Chapman? S mikor jelent meg a pályán a söprögető?

Stanford | A hatodik helyen kiemelt Dominika Cibuľkova, valamint a hetedikként rangsorolt spanyol Carla Suarez-Navarro is már az első fordulóban búcsúzott az USA-beli női tenisztornán.
Akron | Néhány óra alatt minden jegyet eladtak arra az eseményre, amelyen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliershez visszatérő LeBron James köszönti rajongóit szülővárosában.
Jegyzet a magyar U19-es válogatott leszerepléséről
Budapest | A magyar férfi vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a budapesti Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi döntőben 12-7-re kikapott a címvédő szerb csapattól. 
A várakozásnak megfelelően Vincenzo Nibali nyerte meg a 101. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt. 
A alábbiakban ismertetjük a KENO 10 vasárnapi húzásának nyerőszámait, emelkedő számsorrendben:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
11.30 – NOVA SPORT: Gstaadi férfitenisztorna, döntő; 14.00 – M1, MARKÍZA: F–1 Magyar Nagydíj, futam; 15.15 – STV 2, EUROSPORT: Kerékpár, Tour de France, 21. szakasz; 15.30 – SPORT 2 (cseh): FC Sevilla–Union Berlin felkészülési focimeccs; 16.30 – DUNA: Kecskemét–FTC NB I-es focimeccs

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok