Sport

A Real Madrid nyerte a Spanyol Kupát, C. Ronaldo nélkül verte 2-1-re a Barcelonát. A fővárosiak idén még triplázhatnak, a Barca ezzel a vereséggel valószínűleg elbukta a szezont – serleg nélkül marad.

A szurkolók háborognak, a futballszövetség képviselői viszont azt remélik, a sportrendezvényekről szóló törvény segíteni fog abban, hogy mindenki nyugodt szívvel mehessen meccsre, és a stadionokban biztonságban érezhesse magát.
Tampa | A kieséses szakasz egyetlen kanadai csapata, a Montreal Canadiens tampai győzelemmel kezdte meg a rájátszást szerdán az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
Sao Paolo | Mégsem szerződik Brazíliába, az Atlético Mineiro labdarúgócsapatához Nicolas Anelka
New York | A New York Knicks legyőzte a Brooklynt kedden az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) városi rangadóján.
Budapest | Tagadta bűnösségét K. Zoltán és L. Mátyás első-, illetve másodrendű vádlott a kedden megkezdődött újabb bundaügy első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken.
A címvédő Chicago Blackhawks számára az a legjobb hír az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerint csütörtökön kezdődő rájátszása előtt, hogy két sztárja, Jonathan Toews és Patrick Kane visszatérhet.
Kuala Lumpur | A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség (BWF) azonnali hatállyal visszaadta a versenyzési engedélyét Li Jong Dae olimpiai bajnok dél-koreai tollaslabdázónak, akit januárban doppingvétség miatt egyéves eltiltásra ítéltek
Washington | Joe Biden amerikai alelnök júniusban Brazíliába utazik, hogy részt vegyen a FIFA labdarúgó világbajnokságán - közölte helyi idő szerint hétfőn a Fehér Ház.

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok