Sport

Zürich |

Újabb négy évre Joseph Blatter lett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, mivel kihívója a második forduló előtt visszalépett.

Gúta | Egy beteg kisfiú, a hétéves Vass Tibike megsegítéséért futnak holnap a 2. DGSprint jótékonysági terepfutó verseny résztvevői Gútán, a vízimalom térségében.
Menesztették az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) Keleti főcsoport elődöntőjébe jutott Chicago Bulls kosárlabdacsapatának vezetőedzőjét, Tom Thibodeau-t.
Közel 400 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábon védekezhet Jack Warner, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi alelnöke, akit korrupció gyanújával vettek őrizetbe hazájában, Trinidad és Tobagóban.
Nem mondott le posztjáról Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, noha erre szólította fel őt Michel Platini, az európai szövetség vezetője a FIFA körül kialakult korrupciós botrány, és az ezzel összefüggő szerdai letartóztatások nyomán.
A belga Philippe Gilbert nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 18. szakaszát, amelyen az összetettben élen álló spanyol Alberto Contador ismét növelte előnyét.
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke lemondásra szólította fel Joseph Blattert, a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetőjét, a szervezet körül kialakult korrupciós botrány, és az ezzel összefüggő szerdai letartóztatások nyomán.
Chicago | A Chicago Blackhawks hazai pályán 5-2-re nyert szerdán az Anaheim Ducks  ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában, így a keletihez hasonlóan a nyugati főcsoportdöntő is 3-3-ra áll.
Oakland | A Golden State Warriors legyőzte szerdán a vendég Houston Rocketst, ezzel 4-1-re nyert az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati fináléjában.

Programajánló

Események

  •  
  •  
h k sz cs p sz v
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1610
18
19
21
24
25
26
27
28
3011
31

A nap száma

tavaly a vámhatóság összesen 19 481 493 szál csempészett cigarettát foglalt le

A nap mondata

Daniel Krajcer ellenzéki képviselő Miroslav Čížnek, aki a kínai-szlovák barátságot hirdető jelvényt hord.