Panoráma

A Samsung középkategóriás J5-je teljesen átlagos mobil. Nincs benne semmi extra, ami a többi készülék fölé emelné, és semmilyen bakit nem vét, ami miatt szégyenkeznie kellene. Na jó, egy apró hibát azért elkövet.

London | A reggeli rendszeres kihagyása esetén előfordulhat, hogy a gyerekek nem jutnak hozzá a növekedésükhöz és fejlődésükhöz szükséges kulcsfontosságú tápanyagok ajánlott napi mennyiségéhez - állapították meg a King's College London (KCL) szakemberei.
Los Angeles | Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznővel borozhat és piknikezhet együtt Kaliforniában egy jótékony célú játék nyertese.
Brazíliaváros | Emberi maradványokat találtak a helyiek egy majdnem négy méteres kajmán gyomrában Brazília északi tartományában, ahol július óta keresnek egy eltűnt földművest.
Egy humanoid robot debütál karmesterként szeptemberben egy toszkánai zenekar élén, amely Andrea Bocelli sztártenor közreműködésével Verdi műveit játssza majd.
Camrose | Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán.
Esőben reménykednek a grönlandi tűzoltók, akik már két hete próbálják eloltani a lángoló, tőzeges talajú mezőket a nagyrészt jég borította sziget nyugati felén.
Los Angeles | A bokatörést szenvedett színész teljes felgyógyulásáig szüneteltetik a forgatást.
Springboro | Kábítószer árusítását engedte 15 éves fiának egy általános iskolai tanárnő, a vevők előtt pedig megnyitotta saját otthonát, hogy nyugodtan élvezhessék a drogot.