Panoráma

Santa Ana |

Nyilvánosságra került egy videó, amelyen jól látszik, ahogy Harrison Ford tévedésből rossz helyen landol kisgépével, és közben veszélyesen közel kerül egy indulni készülő utasszállítóhoz.

Nem lép fel az Európai Unió a nagy élelmiszergyártók ellen, amiért egyes tagállamokban azonos márkanév alatt különböző minőségű termékeket forgalmaznak. A szlovákiai illetékesek véleményét a pénteki Új Szóban olvashatják.
Moszkva | Sikerült a Nemzetközi Űrállomás (ISS) űrhajósainak befogniuk egy robotkar segítségével a SpaceX amerikai magáncég Dragon teherűrhajóját csütörtökön.
Frankfurt | Óriáspingvin 61 millió éves kövületére bukkantak Új-Zélandon, a lelet alapján az eddig véltnél jóval korábban fejlődhettek ki a pingvinek, talán már a dinoszauruszok korában. 
Moszkva | Nem sikerült első próbálkozásra rákapcsolódnia a SpaceX amerikai magáncég Dragon teherűrhajójának a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) - jelentette szerdán a NASA amerikai űrhatóság Twitteren.
A műsorvezető a hónap elején jelentette be, hogy otthagyja a köztévét, most pedig beállt a budapesti olimpia mögé.
1
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes."
Almati | Sikeresen felbocsátották a kazahsztáni Bajkonurból szerdán a Progressz-MSZ05 típusú orosz teherszállító űrhajót, fedélzetén a Nemzetközi Űrállomás (ISS) legénységének szánt 2,5 tonna utánpótlással.
Szöul | A napi négy órát vagy annál kevesebbet alvó emberek esetében nagyobb a valószínűsége a depresszió és az öngyilkos gondolatok jelentkezésének.

Események

h k sz cs p sz v
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5