Panoráma

A Samsung az S8–cal és az S8+–szal megcsinálta azt, amit a Nokiának a Lumia 950–nel és a 950XL–lel nem sikerült. Számítógépet varázsolt a mobiltelefonból.

A nyári hőségben az állatok számára mindig legyen egy hűvös hely, ahova el tudnak bújni, naponta többször legyen cserélve az ivóvizük, és soha ne hagyjunk egyetlen állatot sem egyedül az autóban!
1
Új javaslattervezettel állt elő az Európai Parlament, amellyel kötelező titkosítással védenék a személyes adatainkat, és megakadályoznák, hogy ezt a titkosítást a hatóságok a bűnmegelőzés elleni harc nevében gyengítsék – írja az Engadget.
Bolygóméretű objektum keringhet a Nap körül a Naprendszer Plutón túli jeges régiójában: ez lehet a Naprendszer 10. bolygója. 
Egy éve tesztelik az újszerű szlovák módszertant három magyar alapiskola első és ötödik osztályaiban. Bár az első év hivatalos felmérésének eredménye csak őszre készül el, az első tapasztalatok nagyon bíztatóak – részletek az Új Szó Közélet rovatában.
Nemcsak az agy-, hanem a rendszeres ágytorna is javítja az emlékezetet: ötven év felett a rendszeres szex jelentősen javítja az agyi funkciókat, hasonlóan a keresztrejtvényfejtéshez.
London | Hazatérhetett a kórházból csütörtökön Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó 96 esztendős férje, akit közelebbről nem részletezett fertőzéses tünetekkel kezeltek.
A Google segítségével elferdítettük neves költőink híres verseit. A Google fordítójában magyarról szlovákra, majd vissza fordítottuk a költeményeket. Néhol vicces, néhol zagyva, de azért felismerhető eredmények születtek. Felismered a verseket? Katt!
New York | Hét éven belül India lesz a világ legnépesebb országa, megelőzi Kínát - áll az ENSZ jelentésében, amely szerint a világ lakossága az évszázad derekára megközelíti a tízmilliárdot.