Panoráma

Budapest |

Az alábbi fedélzeti videón az látható, ahogy egy Mercedes ML 320 CDI sofőrje a megengedettnél jelentősen nagyobb sebességgel, adott esetben 170 km/órával száguldozik Budapesten.

A mélyülő kormányválság részleteiről a csütörtöki Új Szóban olvashat.
A személyes csődvédelem egy második esély azoknak, akik adósságcsapdába kerültek. Segítő kezet nyújtunk a vagyonnal nem rendelkező embereknek. Már nem fordulhat elő, hogy vagyona eladása során az adós az utcára kerüljön.
Negyven éve, 1977. augusztus 16-án halt meg a rock and roll Királya, Elvis Presley, minden idők egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb előadóművésze.
Az Új Szó ünnepi mellékletének tartalmából: Tartalmas olvasmányok Szent Istvánról, Szórakoztató kifestők, Kvízjáték értékes nyereményekért 
Los Angeles | Roman Polanski Oscar-díjas filmrendezőt kedden ismét molesztálással vádolta meg egy nő, akinek elmondása szerint az eset 1973-ban történt - számolt be róla a BBC hírportálja.
Washington | Daniel Craig egy amerikai tévéműsorban megerősítette: ő játssza a 007-es ügynököt a Bond-sorozat legújabb, 25. darabjában - írta a The Hollywood Reporter.
Berlin | Elloptak egy csokoládéval teli nyerges pótkocsit a németországi Neustadtban, a rendőrség szemtanúkat keres a tolvajok kézre kerítésére.
Lisszabon | Több ember is életét vesztette kedden a Portugáliához tartozó Madeira szigetén egy vallási ünnepségen, amikor egy szabadtéri kegyhelyen az összegyűltekre dőlt egy fa.