Panoráma

Pescara |
Azért haltak meg a szálloda vendégei, mert az oda vezető utakról nem volt eltakarítva a hó.
Boston | Csaknem 720 ezer dollárért (206 millió forintért) kelt el szerdán egy árverésen John F. Kennedy második világháború után vezetett naplója, amelyben Hitlerrel és az ENSZ-szel kapcsolatos feljegyzések is szerepelnek.
New York | A United Airlines amerikai légitársaság csütörtökön jelentős változásokat jelentett be, miután az elmúlt hetekben a cég amiatt híresült el, hogy egy utast erővel vonszoltak le a cég egyik járatáról.
Új, nagyméretű pókfajt fedeztek fel tudósok Baja California északnyugat-mexikói szövetségi államban. A rovar átmérője mintegy 23 centiméter.
Anyagi problémákkal küzdő, harmincévesnél idősebb férfiaknál fokozza a depresszió kockázatát egy gén.
Ha a krónikus érelégtelenség bármely tünetét tapasztalja – lábdagadás, fájdalom, bizsergés, görcsök -, vagy egyszerűen csak kíváncsi erei állapotára, májusban és júniusban ellátogathat abba a mozgó rendelőbe
Vancouver | Serena Williams elmondása szerint véletlenül hozta nyilvánosságra múlt héten, hogy várandós. 
Nyitra | Nem tudod, mi leszel, ha nagy leszel? Pályaválasztás előtt állsz? Munkát keresel vagy épp új lehetőséget szeretnél kipróbálni? Vállalkozásodhoz szükséged van a megfelelő szakemberekre?A közelgő országos nyitrai Job Expo munkaerőpiaci börze keretében 2017. április 27-28-án látogasd meg a Trexima pavilonját, ahol hasznos tájékoztatást kaphatsz az ISTP „szakmák és foglalkozások legátfogóbb internetes rendszeréről”.
Komárom | Hamarosan kezdődik a régió legnagyobb tavaszi fesztiválja, a 26. Komáromi Napok! A Duna két partján fekvő város közös rendezvénysorozatára április 26-a és május 1-je között kerül sor, azonban az előrendezvények már április 21-től megkezdődnek. Nézzük, milyen nagykoncertekre, újdonságokra és programokra számíthatunk?

A nap mondata

Marián Kotleba, az ĽS-NS elnöke, miután a rendőrség szélsőséges eszmék terjesztésével vádolta meg egyik képvisdelőjét