Panoráma

Készítsd el a nyár legjobb selfie-jét. Tengerparton, strandon, napozás vagy fagyizás közben, rád bízzuk. A lényeg, hogy ne legyen mindennapi! Készíts selfie-t extrém pózban extrém helyen, pl. egy víz alatti fagyizásról! :-)
 
A KENO 10 keddi, 6581. sorsolásának nyerőszámai a következők:
VasárnapOtthonunkkal kapható a Vasárnap 30. száma, mint mindig, most is változatos témákkal:
Berlin | Tragikus hirtelenséggel elhunyt Klaus Schmidt világhírű német régész, a világ legrégibb ismert temploma, a 11 500 éves törökországi Göbekli Tepe felfedezője.
A KENO 10 hétfői, 6580. sorsolásának nyerőszámai a következők:
Az Új Szó olvasói megtudhatják, mi okozta a hétvégi diószegi tüzet, amely során 52 személygépkocsi égett ki. Több orvos szerződést bontott a párkányi rendelőintézettel, hogy miért, azt nem árulták el. 
Németország negyedszer vagy Argentína harmadszor? A jubileumi 20. labdarúgó-világbajnokság döntőjében választ kaptunk a kérdésre: a riói Maracanã Stadionban Mario Götze 113. percben lőtt gólját követően a németek örültek a címnek. 
Nincs kalapja, se ruhája, se cipője, karcsú, fényes teste teljesen fedetlen, de odaállhat aranymázzal leöntött amerikai nagybácsija mellé, szépségével, varázsával s a kezében tartott kristálygömbbel őt is legyőzi. 
Szlovákia mindig is vendégszerető országnak tartotta magát, de sem a nemzetközi kimutatások, sem a hozzánk érkező turisták száma szerint nem bizonyul annak. 

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok