Panoráma

Koppenhága |
A 30 éves svéd újságírónő, Kim Wall maradványa lehet az az emberi törzs, amelyet egy koppenhágai sziget partján talált tegnap este egy kerékpáros. 
Los Angeles | George és Amal Clooney egymillió dollárral támogatja a gyűlölködést szító csoportok elleni küzdelmet az Egyesült Államokban. 
Hollywood | Mark Wahlberg volt az elmúlt 12 hónap legjobban fizetett filmszínésze a világon; a Forbes magazin kedden bemutatott listája szerint 68 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között.
Sydney | Mesterséges zátonyt építenek a világhírű Sydney-i Operaház szomszédságába a Sydney-öböl érzékeny ökoszisztémájának helyreállítása érdekében.
A tartalma minden szlovákiai magyar családot érint, kiszolgál. TOVÁBBRA IS változatos témák.
Stratégiai hibát követetett el a német hadvezetés azzal, hogy éppen 75 éve a Luftwaffe, vagyis a német légierő elkezdte bombázni Sztálingrádot, mert romokat könnyebb védeni, mint egy ép várost - jelentette ki Ravasz István hadtörténész.
Washington | Minden idők legnézettebb látványossága volt az Egyesült Államokban a hétfői napfogyatkozás.
Természetes, hogy az ember szeretné minél érdekesebbé tenni intim életét. Ám néha nagyon vékony a határ a felfokozódott gyönyör és a veszélyes hazardírozás között.
Upper Darby | Álló szerelvénybe száguldott bele egy vonat a vasútállomáson az egyesült államokbeli Philadelphia külterületén kedd hajnalban, több mint harmincan megsérültek.

A nap mondata

Robert Fico kormányfő Richard Sulíkról, az SaS elnökéről, EP-képviselőről