Panoráma

Münster |

A világ legmagasabb emberének több mint 60-as méretű esküvői cipőjén vesztek össze német cipészek. Bíróság döntötte el szerdán, ki készítette a lábbelit, amelyet a 2,51 méter magas vőlegény a szertartáson viselt.

Washington | Masszív bolygók arra kényszeríthetik szülőcsillagukat, hogy koruknál jóval idősebb napként viselkedjen, egy ilyen furcsa párost észlelt az amerikai Chandra röntgencsillagászati műhold segítségével.
A KENO 10 szombati, 6 641. sorsolásának nyerőszámai a következők: 
Cape Canaveral | A rossz időjárási körülmények miatt szombatról vasárnapra halasztották az amerikai Dragon teherűrhajó indítását a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) - közölte a NASA.
A szombati Új Szóból megtudhatják, miként vélekedik a Híd és az MKP a skót népszavazás eredményéről. Megpróbáltunk továbbá utána járni annak, milyen úton lehetne ismét megtámadni a szlovák állampolgársági törvényt a nemzetközi fórumokon.
Szívünk egészsége életmódunktól függ, álmokat a beteg ember is szőhet.
Az OTP Banka ügyfeleként most Ön is bekapcsolódhat versenyünkbe, melynek keretében összesen 29 000 EUR összegben sorsolunk ki nyereményeket. 
Silver Spring (Maryland) | Augusztusban ismét megdőlt a globális melegrekord, ezzel folytatódott az idei havi rekordok sora. Az óceánok felszíne még soha, semmilyen hónapban nem volt ilyen meleg a mérések kezdete óta.
London | Skócia függetlensége nem jelentene szükségszerűen jó hírt a terület legismertebb exportterméke, a whisky szempontjából, annak gyártói ugyanis igencsak félnek az országrész esetleges elszakadásával járó kockázatoktól, sőt néhányan egyenesen attól tartanak, hogy hiány alakulhat ki az alkoholos italból.

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok