Panoráma

A terveknek megfelelően az űrszonda és összes berendezése örökre kialudt, amint az nekicsapódott a gumikacsa-formájú üstökösnek. 

Nápoly | Két nagy értékű lopott Van Gogh-festményt találtak meg az olasz hatóságok egy maffiaellenes rajtaütésen.
New York | Amerikai tudósok szerint a zikavírus sokkal veszélyesebb, mint gondolták, és gyakrabban vált ki veleszületett rendellenességet - jelentette be csütörtöki sajtóértekezletén az amerikai Harvard Egyetem fertőző és allergiás betegségeket vizsgáló intézetének igazgatója.
Berlin | Európai csillagászok elindították utolsó útjára csütörtök éjjel a Rosetta űrszondát, amely 67/P Csurjumov/Geraszimenko nevű üstökösre zuhanva fejezi be küldetését.
Lipcse | Az éjszaka valahogy kiszabadult két oroszlán a lipcsei állatkert kifutójából: reggel hajsza indult utánuk.
A szív- és érrendszeri betegségek évente 17,5 millió emberéletet követelnek, annyit, mint az AIDS, a tuberkulózis, a rák, a cukorbetegség és a krónikus légzőszervi betegségek együttvéve. 
Salt Lake City | A zikavírus különös átviteléről számoltak be szerdán közzétett tanulmányukban amerikai orvosok.
„Sok ember elvárja testétől, hogy az működjön, korlátlanul terhelhető legyen és öngyógyító ereje ne apadjon ki. Aki ezzel az öncsalással áltatja magát, veszélyesen él. Testünknek ugyanis ápolásra, gondozásra, elegendő edzésre és nyugodt pihenésre van szüksége. Nem űzhetünk rablógazdálkodást az egészségünkkel.” (MariaTreben) 
Hollywood | Sajtóértesülések szerint a hollywoodi álompár válásának közvetlen kiváltó oka az volt, hogy egy repülőútjuk során Pitt dührohamban tört ki és veszélyeztette egyik gyerekük testi épségét. 

Programajánló

Események

h k sz cs p sz v
29
30
31
1
2
3
4
5
6
72
82
98
11
21