Panoráma

Itt a nyár szelfiversenye: válaszd ki, szerinted az első hét terméséből mely fotók érdemlik meg, hogy továbbjussanak a fődíjért folytatott versenybe. Nézz szelfiket és szavazz!
 
A KENO 10 hétfői, 6 587. sorsolásának nyerőszámai a következők:
Egyedül az én fejemben fordult meg, az övében még nem: micsoda különleges ajándék lehetne számára, ha például Az aranyember mai változatában, már ha szóba jönne egyáltalán, hogy ő játszhatná Noémit. Elvégre „köze van” az íróhoz.
Az elmúlt évtizedekben a világ egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja lett ez az ázsiai ország. Rabul ejt, és alig akad olyan vendége, aki ne szeretne azonnal visszatérni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve – illetve a rendkívül kedvező árú repülőjegynek köszönhetően – idén mi is ellátogattunk Thaiföldre. 
A keddi Új Szóból kiderül, hogy a jövőben a segélyeket már csak bankszámlára fogják átutalni, készpénzben többé nem kézbesítik az összeget.
Unod már, hogy a jó szelfid egyetlen jutalma pártucat lájk a Facebookon? Küldd be aktuális nyári szelfidet nekünk, s ha elég sokan szavaznak rá, értékes díjakat nyerhetsz! Igen, többet is! Itt és most. Kattints a fontos részletekért!  
Prága | Mintegy 24 kilogramm elefántcsontot foglaltak le a cseh vámosok a prágai nemzetközi repülőtéren. A cseh vámhivatal pénteki közlése szerint egy külföldi állampolgárságú csempész Prágából a dél-koreai Szöulba repült volna szerdán.
Peking |  Jelentős mértékben csökkent a szociális médiát használók száma az első félévben Kínában a kormány által az internetes pletykák letörésére indított kampány nyomán - derül ki friss adatokból és elemzésekből. A kínai internetes információs központ adatai szerint az év első hat hónapjában több mint 20 millió fővel, 257 millióra csökkent a blogokat, mikroblogokat és más közösségi felületeket használók száma a kelet-ázsiai országban.
Harmincöt mérföldre volt Genovától a Costa Concordia szombat reggel. A Giglio szigettől vontatott tengerjáró vasárnap hajnalban érkezik meg az északolasz kikötővárosba, ahol kíváncsiak tömege várja.

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok