Panoráma

London |

Hamarosan újabb dédunokának örvendhet a brit uralkodó - erre következtetnek brit lapok a királynő unokája, Vilmos herceg egy odavetett mondatából.

London | Az észak-koreai vezető, Kim Dzsong Un portréjával kínál férfi vendégeinek akciós hajvágást áprilisban egy londoni fodrászat. A provokatív reklám miatt a londoni észak-koreai diplomáciai képviselet illetékesei kérdőre vonták a tulajdonost, ám ő kitessékelte őket üzletéből - számolt be róla a BBC News.
Vatikánváros | Közeli munkatársaival, a Vatikánban ünnepelte meg szerdán születésnapját XVI. Benedek nyugalmazott pápa.
Az Új Szó április 17-ei számából részleteket tudhatnak meg arról, hogy Április 30-ára tüntetést szerveznek a magyar civil szervezetek és pártok Žák Malina Hedvig ügye miatt. A tervezett pozsonyi megmozdulásról a Közélet rovatban olvashatnak bővebben.
Washington | Agyi elváltozásokat, a motiváció és az érzelmek irányításával kapcsolatos területek módosulását okozhatja fiataloknál a marihuána alkalmi fogyasztása - derült ki egy amerikai tanulmányból.
Hozzávalók – mézes tészta: 30 dkg liszt, 15 dkg cukor, 3 ek. étolaj, 10 dkg olvasztott méz, 1 kk. szódabikarbóna, fahéj; piskótatészta: 5 tojás, 15 dkg cukor, 5 ek. víz, 20 dkg liszt, 1 sütőpor; krém: 6 dl tej, 2 cs. csokoládés puding, 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor + lekvár, cukordara.
Ha ön az oroszlán jegyében született, fogja vissza magát és vegye figyelembe családja tagjainak is az akaratát, akik nem biztos, hogy úgy és azt szeretnék csinálni, ahogy azt ön elképzelte.
A KENO 10 keddi, 6484. sorsolásának nyerőszámai a következők:
Az Euromilliók keddi sorsolásának nyerőszámai a következők: 

Hasznos linkek Letölthető dokumentumok