Megint lesz Beugró

Budapest |

Folytatódik a Beugró a Magyar Televízió képernyőjén. A mulatságos, életszerű szituációkat Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző és Novák Péter társaságában élvezhetik az m1 nézői. Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en.

Felkészültek? Mert mi nem! A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en. A fergeteges, humoros improvizációs jeleneteket az életből merítik a produkció színészei: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. A műsor házigazdája Novák Péter, aki a narrációs, tolmács, teleshop játék, a filmszinkron, a legextrémebb sportok, illetve más egyéb feladatok koordinátora.

A négyszereplős színházi játék humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A már jól ismert improvizálók mellé ezen a pénteken Udvaros Dorottya is beugrott.
„Nagyon jól éreztem magam a Beugró felvételén, izgalmas kihívás volt számomra ez az este.” – mondta Udvaros Dorottya.

A pénteki adásból kiderül, milyen zavarba ejtő félreértés tud történni egy pornófilm kasztingján. Szabó Győző nagyon lassan döbben rá, milyen hosszú hajszálat talált a zserbóban, Kálloy Molnár Péter pedig bemutatja, furcsa szokásokkal hogyan idegesítheti fel társait egy sziklamászó, aki a magasban szeretné köszönteni az újévet.

Jó hír azoknak, akik nem látták az előző epizódokat: február 20-ától, minden pénteken 21 órától az m2 megismétli a korábbi adásokat. (MTV)

Ajánló

Az életébe került egy fiatal kambodzsai férfinak, hogy tánc közben véletlenül rálépett egy másik férfi lábára a...

Ha semmi mást nem tett volna le az asztalra, csak Macondo újkori mítoszát (amelyhez a Száz év magány után számos...

A közel-keleti keresztények elvándorlását fájlalta a szentföldi latin pátriárka feltámadási miséjében, amelyet a...