Kultúra

Elsöprő erejű színpadi alakítások, emlékezetes szinkronszerepek és nagy sikerű filmvígjátékok kötődnek Hevér Gábor nevéhez. Tíz évig volt a Nemzeti Színház tagja, 2013-tól a Vígszínházban játszik.

Nem tudom, mi indokolta, hogy folytatása készüljön a Rossz szomszédság című filmnek, amely 2014-ben azt szerette volna bebizonyítani, hogy altesti humorral és obszcén poénokkal még mindig lehet szórakoztatni. 
London | Idén lett 90 éves A. A. Milne mese- hőse, Micimackó, aki ez alkalomból egy új történetben az ugyancsak a 90. születésnapját ünneplő II. Erzsébettel találkozik.
London | Bélyegkollekciót adott ki az ötven évvel ezelőtt alakult Pink Floyd tiszteletére a brit királyi posta: a legendás rockzenekar elmúlt évtize-deinek emléket állító tíz bélyeg tegnap óta van forgalomban.
Az 50. jubileumát ünneplő népművészeti fesztivál június 10. és 12. között hosszú idő után újra a zselízi Schubert parkban várja a népművészetet kedvelő közönséget. 
Colin Firth Oscar-díjas brit színész jelenleg a EuropaCorp céggel folytat tárgyalásokat a tragikus sorsú Kurszk orosz atom-tengeralattjáróról szóló film főszerepének elvállalásáról.
Prága | Sean Ellis neves brit rendező Anthropoid című, cseh-brit koprodukcióban készült nagyszabású történelmi filmjének ünnepi bemutatásával nyílik meg július elsején a nyugat-csehországi Karlovy Varyban az 51. nemzetközi filmfesztivál.
Budapest | Titokban érkezett, több héten át ismeretlen helyszíneken forgatott, és mesterien leplezett időpontban távozott Magyarországról Penélope Cruz, az Oscar-díjas spanyol színésznő, Almodóvar és Woody Allen nagy kedvence.
A zene szeretete és a tenni akarás hozta össze a zenekar tagjait 2011-ben; olyasmivel szerettek volna előrukkolni, ami felrázza az embereket, és rámutat az elhalványulóban lévő értékekre.

Programajánló

Események

  •  
  •  
h k sz cs p sz v
11
21
31
41
51
61
71
81
91
11
21
31
41
5

A nap mondata

Milan Krajniak (Sme rodina) parlamenti képviselő az SaS és az Egyszerű Emberek által létrehozott Ellenzéki Tanácsról