Semjén: Ján Slota orvosi eset

Budapest |

Semjén Zsolt szerint Ján Slotának, a Szlovák Nemzeti Párt elnökének Magyarországgal és magyarországi politikusokkal kapcsolatban az utóbbi időben tett megnyilatkozásai nem a politikai valóságról, hanem az ő kényszerképzeteiről szólnak.

A kormányfő kereszténydemokrata helyettese az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében úgy fogalmazott: ezek kötetben összefoglalva "tanulságos példatárául szolgálhatnak az addiktológia és a pszichiátria tudományának".

A szlovákiai politikus hétfőn pártja trencséni kampányrendezvényén azt mondta: Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Jobbik politikusaival megegyezően úgy tekint Szlovákiára, mint az ellopott földre és meg akarja változtatni a trianoni szerződést, amely a Szlovák Köztársaság létezésének alapja. "A Magyar Köztársaság miniszterelnökének kijelentései nagyon agresszívak. A Magyar Köztársaság alkotmánya (...) egyenlőségjelet tesz Magyarország és a történelmi Magyarország közé" - jelentette ki Slota.

Ajánló

Hozzászólások

sajnos

az egészségügyi ellátás szlovákiában is hagy kívánnivalót maga után :-)

de nem csak zloba úr klinikai eset, lényegesen többen vannak...!

  • nem tetszik

Szerintem nem Slotával van a baj, hanem a választóival. Ő csak megjátsza a hülyét. Ha nem csinálná ő, akkor csinálná más, addig amíg van rá vevő. De a magyar kormánynak nem lenne szabad a provokációira válaszolni vagy azt kommentálni, hiszen éppen ezt akarja elérni, hogy vele foglalkozzanak.

  • nem tetszik