Semjén: Ján Slota orvosi eset

Budapest |

Semjén Zsolt szerint Ján Slotának, a Szlovák Nemzeti Párt elnökének Magyarországgal és magyarországi politikusokkal kapcsolatban az utóbbi időben tett megnyilatkozásai nem a politikai valóságról, hanem az ő kényszerképzeteiről szólnak.

A kormányfő kereszténydemokrata helyettese az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében úgy fogalmazott: ezek kötetben összefoglalva "tanulságos példatárául szolgálhatnak az addiktológia és a pszichiátria tudományának".

A szlovákiai politikus hétfőn pártja trencséni kampányrendezvényén azt mondta: Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Jobbik politikusaival megegyezően úgy tekint Szlovákiára, mint az ellopott földre és meg akarja változtatni a trianoni szerződést, amely a Szlovák Köztársaság létezésének alapja. "A Magyar Köztársaság miniszterelnökének kijelentései nagyon agresszívak. A Magyar Köztársaság alkotmánya (...) egyenlőségjelet tesz Magyarország és a történelmi Magyarország közé" - jelentette ki Slota.

Ajánló

A szeptemberben induló iskolaévet a hétvégéken és a nyári vakáció időszakán kívül 25 nap iskolai szünet tarkítja...

Vlagyimir Putyin az orosz állami tévének még pénteken adott, de csak vasárnap sugárzott interjúban először vetette...

Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajna lerohanásával fenyegetőzött az Európai Bizottság elnökével, José Manuel...

Hozzászólások

sajnos

az egészségügyi ellátás szlovákiában is hagy kívánnivalót maga után :-)

de nem csak zloba úr klinikai eset, lényegesen többen vannak...!

  • nem tetszik

Szerintem nem Slotával van a baj, hanem a választóival. Ő csak megjátsza a hülyét. Ha nem csinálná ő, akkor csinálná más, addig amíg van rá vevő. De a magyar kormánynak nem lenne szabad a provokációira válaszolni vagy azt kommentálni, hiszen éppen ezt akarja elérni, hogy vele foglalkozzanak.

  • nem tetszik