Külföld

Bécs |

Több mint hetven holttestet találtak a nyomozók abban a csempészjárműben, amelyet csütörtökön fedeztek fel az osztrák A4-es autópálya egyik leállósávjában.

Kiskunfélegyháza | Átszakította a szalagkorlátot, majd felborult egy illegális bevándorlókat szállító kisteherautó péntek hajnalban Kiskunfélegyháza közelében. A balesetben többen megsérültek, egy román embercsempészt a rendőrök elfogták.
Budapest | A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai három bolgár és egy afgán állampolgárt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe csütörtökön az ausztriai A4-es autópályán hagyott, 71 menekült holttestét rejtő teherautó ügyében. 
Korneuburg | A magyar-osztrák határ közelében előző nap kibontakozott menekülttragédia árnyékában kezdődött meg pénteken a korneuburgi tartományi bíróságon egy 51 éves bolgár állampolgár pere.
Bécs | Osztrák lapértesülés szerint elfogtak három embert Magyarországon, akik kapcsolatba hozhatók a csütörtökön Ausztriában megtalált teherautóval, amelynek csomagterében több mint hetven halott bevándorlóra bukkantak. 
Bécs | Több mint hetven holttestet találtak a nyomozók abban a csempészjárműben, amelyet csütörtökön fedeztek fel az osztrák A4-es autópálya egyik leállósávjában - közölte pénteken az osztrák belügyminisztérium.
Washington | Parókát, napszemüvegeket, három rendszámtáblát és nagy mennyiségű lőszert találtak Vester Lee Flanagan gépkocsijában, aki élő közvetítés közben lőtt agyon két televízióst, ami arra utal, hogy az elkövető bízott a menekülés lehetőségében és nem előre eltervelt módon követett el öngyilkosságot.
Athén | Kizárta egy nemzeti egységkormány létrehozását, azaz a nagyobb jelenlegi ellenzéki pártokkal való együttműködés lehetőségét az előrehozott választások után Alekszisz Ciprasz volt görög kormányfő az Alpha TV görög televíziócsatornának adott interjújában. 
1
Belgrád | A szerb fővárosban sokan tárt karokkal fogadják a közel-keleti országokból érkező, az országon áthaladó menekülteket, a lakosság jelentős része igyekszik nekik segíteni, ahol tud - írta helyszíni riportjában az AFP, rámutatva, hogy a helyiek emlékezetében élénken él a több százezres menekültáradatot kiváltó délszláv háború. 

Programajánló

Események

h k sz cs p sz v
15
22
32
42
52
64
75
86
92
24
25
26
27
31
1
2
3
4
5
6

A nap mondata

Egy Twitter-felhasználó ezzel a szöveggel töltötte fel annak a teherautónak a fényképet, amelyben rengeteg menekült halt meg.