A külföldi pszichiátereket sokkolta a Hedvig-ügy

Pöstyén |

Lehetetlen hat és fél évvel az eset után felmérni Malina Hedvig 2006-os lelkiállapotát, ráadásul egy ilyen eljárás ismét traumatizálhatja a pácienst – állapították meg elismert nemzetközi pszichiátriai szakértők a Hedvig-ügy apropóján rendezett konferencián.

A szakemberek szerint a hatalom ideológiai célokra akarja használni az orvostudományt, ilyen súlyos visszaélést a Pszichiátriai Világszövetség utoljára az egykori Szovjetunióban és 2004-ben Kínában állapított meg. A főügyészség nem reagált a konferencia eredményeire, folytatja eljárását. A szombati szakmai tanácskozáson állásfoglalást fogadtak el, melyet a Szlovák Pszichiátriai Társaság mellett a Pszichiátriai Világszövetség is megkap.

Részletek az Új Szó hétfői kiadásában.

Ajánló

Hozzászólások

Fico és Kaliňák az elso pillanatban tudta hogyan tortént az eset.Soha a budos életben nem fogják bevallani hogy hazudoztak és mellébeszéltek, magyarul mondván beavatkoztak a kivizsgálás eredményeibe. A csaló Lábas "professzor"  további segédletével. Minden józan ember látja ,hiszen nem egyeduli példája a szlovák igazságszolgáltatásnak.Remélem eljon az ido , hogy minden érintett feleloségre lesz vonva.

  • 1
  • nem tetszik

Uraim, ez Szlovakisztán, a demokrácia és az igazság „bástyája”!  A nemzetközi pszichiátriai szakértők szerintem nincsenek tisztában az ügy részleteivel. Ha valaki eddig nem tudta volna, ez esetben Szlovákia ellenni mocskos összeesküvésről van szó. Malina Hedvig saját magát verte véresre, pusztán azért, hogy a külföld előtt lejárassa ezt a Tátra alatti országot és a kisebbségek minden óhajátteljesítő kormányát. Fico és Kaliňák rögtön átláttak a szitán!

  • nem tetszik

Bár lenne már annyi haszon ebből, hogy végre bét hagynak Malina ASSZONYNAK. Bár, ahogy elnézzük a szlovák igazságszolgáltatást , Hedviget még 110 éves nyanya korában is citálni fogják ide-oda, csakhogy ne kelljen hivatalosan is beismerni az igazságot...

  • nem tetszik

Malina a lánykori neve ;-)

MOST

Malinová-Žáková asszony :-)

  • nem tetszik

Bocsánat a pontatlanságért

  • nem tetszik