Az egyik nyomozati verzió szerint frusztráltság miatt vette saját kezébe az igazságszolgáltatást

Rendet kellett tennem – mondta a romagyilkos rendőr

Ógyalla |

Juhász Milán ógyallai városi rendőr a vizsgálati fogságban azt mondta, nehezen viselte, hogy nem tudta megfékezni az alkalmazkodni képtelen roma családot, ezért vette saját kezébe az igazságszolgáltatást.

SITA-felvétel

A rendőrség tovább keresi a hármas gyilkosság indítékát, több nyomozati verzió is létezik. Az egyik, hogy frusztráltság miatt, elkeseredett dühében tette, amit tett. Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitány megerősítette, ezt az indítékot is vizsgálják. A múlt szombati gyilkosság után elterjedt Ógyallán, hogy Juhászt a roma családdal konfliktusba kerülő ismerősei kérték meg, tegyen végre rendet közöttük – a rendőrség ezt a verziót is vizsgálja.

 

Panaszkodó szomszédok

Az áldozatok lopás, rongálás, garázdaság, hatósági személy elleni erőszak miatt kerültek összetűzésbe a törvénnyel. Emellett a városi rendőrök 13-szor intézkedtek a roma családnál a közelben lakók panaszai miatt, legtöbbször csendháborítás, lopás, az utcában parkoló autók megrongálása vagy a háztartási hulladék égetése miatt.

A rendőrség a vizsgálati fogságban készülő pszichiátriai jelentést is várja a nyomozás lezárásához.

Kaliňák számoljon be a helyzetről

A nyomozás állásáról jelentést kér Robert Kaliňák belügyminisztertől Pavol Hrušovský, a KDH képviselője. A miniszternek a parlament emberi jogi bizottsága előtt kellene beszámolnia arról, hol tart a vizsgálat. Az is felmerült, hogy a bizottság tagjai menjenek el Ógyallára. „Ez nem lenne jó időzítés a feszültség miatt. Nem tudom, van-e igény most a jelenlétünkre” – érvelt a kiszállás ellen Vladimír Jánoš (Smer).

Monika Beňová, a Smer európai parlamenti képviselője szerint a társadalmi feszültség és a gyűlölködés visszafogása érdekében a jövőben nem kellene használni a „romakérdés” megfogalmazást. Azt javasolja, használják „a lakosság alkalmazkodni képtelen csoportjai” kifejezést, mert ebbe már nem csak a romák tartoznak.

Ajánló

A családfő felakasztotta magát, felesége és fia megmérgezte magát. Készültek az öngyilkosságra, előre megrendelték...

Három további évadot terveznek még az HBO legnézettebb sorozatából, a Trónok harca című középkori fantáziaeposzból...

Hozzászólások

Csak azt erdemli...Itt majd rendor urkent fog nehany evet eltolteni a bortonben.
aabbcc

 • nem tetszik

állunk szemben.
A városi rendőr 3 alkalmazkodni képtelen helyi lakost gyilkolt meg, de nem származásuk, hanem életvitelük miatt tette ezt.
Önbiráskodás és gyilkosság.

 • nem tetszik

kezett volna veluk.
De ha feher emberek lettek volna,akkor nem merte volna oket lemszarolni.Ez szinten biztos.
aabbcc

 • nem tetszik

Juhász M. verziója hihető de mi van ha esetleg mások voltak az előzmények...
Mondjuk egy rendőr rajtakap 3 romát valami csúnyaságon, azok sok pénzt igérnek neki ha nem csinál cirkuszt, a rendőr végül is belemegy az üzletbe. Aztán telik-múlik az idő de a sok pénzt csak nem adják a romák a rendörnek, sőt idővel ők követelnek pénzt a rendőrtől hogy nehogy már véletlenül kitudódjon az hogy a rendőr belekeveredet a csúnyaságba. A rendőrnek egyszercsak ötlete támad és piff-puff azt a 3-roma agyafurtat egy kissé fejbelövöldözi, és ettőlkezdve Ő lesz az igazságosztó dicső lovag...

 • nem tetszik

te kő bükki vagy.

 • nem tetszik

is igy cselekednenek,mint ez a rendetcsinalo?
aabbcc

 • nem tetszik

sem az utolsó, hogy valakinek felmodják az idegei a szolgálatot,és onbiráskodással fog véget vetni valamilyen viszálynak.
A cigányok ezt kimondottan provokálják. Mert nem ismernek kotelességeket, orokké csak a jogaikat kovetelik.
Itt keleten már szinte forr az emberekben a cigányellenesség,de a kormány sem ez sem elodei nem csinálnak ezzel semmit, Aztán ne csodálkozzanak, ha itt tomeges lincselés lesz!

Oszintén sajnálom Juhász urat, hogy ezek miatt a garázdák miatt talán életfogytiglant kap.

 • nem tetszik

sunny

neked volt elvezet?
aabbcc

 • nem tetszik

te ha nem vagy szintén kátrányos helyzetű, akkor megkérdezem tőled, láttál már ilyen etnikumhoz tartozókat közelről? Ha az vagy, akkor megértlek és bocsánatot kérek tőled. De ha az ember nem a saját fajtájához áll, akkor ne csodálkozzon ha egyszer csak hátulról kapja majd meg (be).

 • nem tetszik

Mi volna,ha lelotte volna a felesege baratjat?
Mert ugyebar a feltekenyseg egy komoly erzelmi zavar,ami neha emberolossel vegzodik.
aabbcc

 • nem tetszik

Sajnos már évek óta tart társadalmainkban (itt és MO-on egyaránt) az áll- liberalizmus. Ez azt jelenti, hogy aki veszi a bátorságot és kimondja az igazat, le van rasszistázva, antiszemitázva stb. A felelősség mindannyiunkban meg kéne legyen. A legnagyobb felelősök viszont a parlamentben naplopóskodó politikusok, akik pl. az ilyen problémák szőnyeg alá söpréséért is ugyanazt a vastag fizetést kapják, mint ha izzadtra dolgoznák magukat! Tessék megnézni az üres parlamenti sorokat - munkaidőben! Aztán "osztogatják az észt" a kisembernek, aki viszont még mindig naívan hisz nekik. A cigányprobléma egyre dagad, szerintem óriási gond lesz 1-2 éven belül. Még ez a társadalom sem fogja a végtelenségig nézni, hogy egyeseknek reggel nem csörög munkába az óra, nekik nem kell tb járulékokat fizetni, nekik az állam házakat épít, mert egyenesen kikövetelik maguknak bármit megengednek maguknak, mert jól tudják:MEGTEHETIK!!... és ez nem rasszizmus, ez a realitás! Aki ezt nem látja, az nem akarja, vagy vak, vagy tegnap jött a Plútóról...

 • nem tetszik

Fehér István

Es ha az On feleseget oli meg valaki igy,akkor mit szol?

 • nem tetszik

Látom, nem értette meg az egészet, mert nem is akarja megérteni! És mi van akkor, ha az ön feleségét rabolják ki a nyílt utcán, netán fojtják meg, vágják el a torkát azok, akikről szó van, vagy fehérbőrű narkósok stb. És mi van akkor, ha az ön szomszédjába költöznek oda ilyenek harminchatan, stb. Egyébként meg ha sommás véleménye van, állok elébe, de írja oda a becses nevét! Én megtettem most is, máskor is! Ne adjon a tollam alá olyat, amit nem mondtam, s nem mondanék soha, mert nem vagyok rasszista, de vak sem! Hogy kinek, milyen fekete az agya, azt majd eldönti mindenki, aki elolvassa a véleményeinket! Csak akkor válaszoljon, ha aláírja, egyébként nem érdekel a véleménye!

 • nem tetszik

Fehér István

ez a gyilkos rendor..
Lasd a norvegiai gyilkost,aki tobb,mint 70 norveg fiatalt meszarolt le.
Gyilkosagokat csak szemet alakok igyegeznek 'erthetove' nyilvanitani.
Ha On ezt nem birja felfogni,az nem az en bajom.

 • nem tetszik

Hitlernek kovetoi:a fo kovetoje Quisling volt.De a Nobel-dijas iro Knut Hamsun is az volt.Ez a mostani tomeggyilkos is fasiszta modon koszon...
Tehat az sem veletlen,ami magyarok kozott is eleg elterjedt dolog...az embrei fajtak megkulonboztetese.
A cigany az ugyebar nem magyar,meg akkor sem ha,sokkal tobb dicsoseget hozott magyarokank,mint a egy kover bajusz egeszen eleten at kepes lenne hozni.Lakatos Sandor ciganyzenekara szebben muzsikalta a magyar zenet,mint a fajtailag a legtisztabb magyar.Jo vagy,akkor lehetsz magyar is,ha ne vagy jo,akkor csak szemet cigany lehetsz.Ez a fasiszta elmelet lenyege.
aabbcc

 • nem tetszik

na igen

a ballibsi sajto fecsegeseivel ellentetben

a hitleristak utolso bastyaja nem Magyarorszag

hanem Norvegia volt.

 • nem tetszik

a norveg fiatalok tobbe-kevesbe artatlanok voltak ... ugye buntetojogi szempontbol legalabbis :-)

ami a konkretan szobanforgo romakrol jo lelkiismerettel nem allithato.

szlovakiaban csak a magyar feliratokat lopjak egyik naprol a masikra ... a(z) (i)gazsagszolgaltatas egyebkent nem ilyen gyors.

szoval a hasonlat igencsak santit!

 • nem tetszik

Hagyja békén Fehér úr feleségét maga sötét bunkó. Az én feleségemet nem ölték így meg, de leütötték az utcán. Cigányok. Azóta is retteg az utcán.

 • nem tetszik

csodás megfogalmazás!

beletartozhat bárki - mindenki, aki nem hajlandó úgy táncolni, ahogy brüsszelben (vagy pozsonyban) fütyörésznek az agyalágyult eszementek!

Sajnáljuk, de reklámszemétszűrő programunk azt jelzi, hogy a beküldött tartalom valószínűleg nem kívánatos a webhelyünkön. A közzétételhez kérjük az alábbi ellenőrzőkód megadását.

háhaháhá!

hisz ez nagyon jól alkalmazható az elégedetlenkedő felvidéki magyarokrra is, ugye moncsicsi elvtársnő?!

 • nem tetszik

Uram, nem én szándékozom lincselni, én arról írtam, hogy ezek az emberek nem tudnak alkalmazkodni, csak kovetelozni,ez váltja ki az emberekben a lincselo hangulatot.
Én csak figyelmesen kovetem a sajtóban(nemcsak az ÚJ SZÓ -ban) megjelent hozzászólásokat.
Ha On is így tenne, akkor valószinuleg megváltozna a véleménye!

 • nem tetszik

sunny