Kotleba felszámolja a krasznahorkaváraljai telkén lévő illegális telepet

Krasznahorkaváralja |

Marian Kotleba arra készül, hogy felszámolja azt az illegális telepet, amely a most szerzett krasznahorkaváraljai telkén jött létre korábban.

A Néppárt – Mi Szlovákiánk vezetője kedden tett szert a 800 négyzetméteres telekre úgy, hogy azt ajándékba kapta Štefan Szanislától – közölte Kotleba „ingatlanügyi tanácsadója” és az említett párt egyik elnökségi tagja, Miroslav Belička.

Belička elmondta, a telek a hivatalos dokumentumokban füves területként szerepel, és a tulajdonosváltás telekkönyvi bejegyzése után megteszik a szükséges lépéseket, hogy a tényleges állapot a joginak feleljen meg. Kotleba tanácsadója szerint Izrael ihlette meg őket, valamint a zsidó állam zászlajai azokon a dózereken, amelyekkel illegális telepeket rombolnak le.

 

Ajánló

Hozzászólások

Igaza is van. Az övé tehát rendet rakhat rajta. A romákat pedig az őshazába kellene telepíteni (India) és ott folyamodjanak szociális segélyért!

Majd az india csendőr megmutatja nekik mi a segély!

Soha a büdös életben nem volt ilyen jó dolguk! A gadzsó dolgozik rájuk ők meg csak verik a vernivalót!

Szemetelnek, zaklatják a tisztességes embereket, meglopják őket és még követelőznek is! Hát ha ez a demokrácia akkor inkább nem kell!

  • nem tetszik

És utána küldenéd a magyarokat vissza Ázsiába?

  • nem tetszik

nem mindegyiket

csak az olyanokat akik nem képesek alkalmazkodni

mint Te :-)

  • nem tetszik

Nagyon csalódtam benned,mert nem csak Kóbor Léleket kuldted vissza Ázsiába,hanem engem is.Remélem azt,hogy tobbé a neveddel nem találkozunk ezen az oldalom.Kóbor barátunk,ebbol necsinálj problémát,mert o saját magát minosítette.Én ezt a legvadabb maagyar ellenességnek tartom.Azt pedig szintén mindnyájan tudjuk,hogy eddig még senkinek sem sikerul a cigányokkal rendet teremteni.

  • nem tetszik

amennyiben?

persze az írás végén ott a szmájl ... ami internetes szlengben azt jelzi, hogy csak cukkoltam kóbort és ebben az esetben nem kell a leírtakat véresen komolyan venni.

  • nem tetszik

mindazonáltal

igenis ... a demokratikus államhatalom és szerveinek kötelessége és felelőssége LENNE

hogy felszámolja az ILLEGÁLIS építményeket...

Kóbor Lélek és Te is inkább azzal foglakozzatok, hogy miért nem teszik!

látjuk jól hová vezetett ez Magyarországon gyurcsány garázdálkodása idején!

a nagyon demokratikus Franciaország vagy Belgium, stb. persze nem csinál be és kivágja az alkalmazkodni nem akaró romákat!

  • nem tetszik

pro tertio

akinek nem inge, ne vegye magára!

  • nem tetszik