Bugárék lemondtak az alelnöki posztról

Pozsony |

Nem kell a Hídnak az ellenzék körében feszültséget keltő parlamenti alelnöki tisztség. Az ellenzék múlt pénteken nem tudott megegyezni az alelnöki tisztség betöltéséről, mivel az Igor Matovič vezette Egyszerű Emberek és Független Személyiségek, és a Híd is igényt tartott rá.

„Okos enged” – mondta mai sajtótájékoztatóján Bugár Béla.
A Híd azt a jelöltet fogja támogatni, akiről ellenzéki megegyezés születik.

A Híd néhány bizottsági elnöki posztra is pályázik. „Vannak szakembereink a mezőgazdasági, külpolitikai, emberjogi és összeférhetetlenségi bizottságba. A csütörtöki ellenzéki egyeztetésen megegyezésre fogunk törekedni” – mondta Bugár Béla.

Ajánló

Hozzászólások

Béla rájött, hogy a 8 több mint a 6.

  • nem tetszik

Szerintem csak olyanról lehet lemondani, amit birtokolok, ami az enyém. Az alelnöki poszt csak egy óhaj (álom) volt. A Vojtót hamar kijózanították. Azt gondolta, hogy most is az ő „magyarjaival” van dolga és az ujja köré csavarhatja őket. Bugár MOST újból megmutatta a törtető nagyravágyását.Ezúttal azonban ő húzta a rövidebbet.

  • nem tetszik

A civakodás ékes példája volt annak, hogy a két pártvezér milyen alpári módon képes veszekedni a koncon. Mellesleg Matovic olyan alávaló embernek nevezte a vegyes-párt kolomposát, aki képes hátba döfni a testvérét. És ez a Matovic nem rég még a Híd szekerét tolta!
Ha valaki azt gondolta, hogy az ellenzéki pártok majd egységesen fognak politizálni a Smerrel szemben, ezek után kijózanodhat!

  • nem tetszik

matovic SOHA nem tolta a Hid szekeret, sot lelopta a kerekeket...ekes pelda amikor megbuktatta az allampolgarsagi torveny elfogadasat sajat 4 darab kepviselojevel.
ahogy szetverte a jobboldali kormanyt a sassal eggyutt ugy fog keresztbe tenni az ellenzekben is... de orulhettek mnert nektek BB nem volt jo az alelnoki poszton, hat beteljesult.
most mar jo nektek?

  • nem tetszik

Tudtommal korábban Matovic és Bugár egy csónakban eveztek, partnerségi viszony fűzte őket egymáshoz. Más kérdés, hogy Matovic kartárs egy idő után más irányba kezdte tolni a jól gyümölcsöző közös csónakot.

  • nem tetszik