Közélet

Pozsony |

Nyílt levélben szólítják fel 
a hazai kulturális élet képviselői a politikai pártokat, hogy rendezzék a kisebbségi kultúra támogatásának ügyét. 

A Híd a sajtóban megjelent somorjai esettel kapcsolatban, leszögezi, hogy elítél minden olyan lépést, amely mások alkotmányos jogainak megsértésére irányul, és ebből hátrányos következményei származhatnak.
Pozsony | Bastrnák Tibor, a Híd parlamenti képviselője szerint a kormány az egészségügyben elpocsékolta idejét és az egészségügyi miniszter most is csak a homokba dugja a fejét.
Mit üzennek a pártok óriásplakátaikkal a választóknak? Milyen a kampányanyagok dizájnja? Új sorozatunkban ezekre a kérdésekre keressük a választ, kezdjük a Smerrel!
Pozsony | Szlovákia nem vár december 18-ig a menekültkvótákat támadó beadványával - jelentette be Robert Fico miniszterelnök az európai ügyek parlamenti bizottságának mai ülésén.
A politikához „mindenki ért” – ön is? Miért egyszínű a Fico-kormány, hány képviselő van, és mennyit keresnek? Tesztelje le magát! Választási kvízünk. 
Pozsony | Szlovákia legfeljebb öt katonai szakértőt küld Maliba az European Union Training Mission Mali (EUTM MALI) misszió keretében - döntött a kormány mai rendkívüli ülésén. 
Pozsony | Megint nem sikerült módosítani az állampolgársági törvényt, így továbbra is elveszítheti szlovák állampolgárságát az a lakos, aki korábban felvette egy másik országét.
Pozsony | A kormány szigorúbb biztonsági intézkedéseket foganatosítana a terrorizmus elleni harc jegyében.

Események

h k sz cs p sz v
11
21
34
44
55
612
714
83
93
1110
2512
11
21
31
41
51
61