Közélet

Pozsony |

Az Agrárkifizető Ügynökségben (PPA) is felütötte fejét a korrupció, egy alkalmazottat tartóztattak le kenőpénz elfogadásáért. 

Robert Fico visegrádi csúcsot akar az élelmiszerek eltérő minősége miatt.
Katona Flórián tizenöt éve szenvedett balesetet Magyarországon, azóta a bíróságokat járja.
Pozsony | Rendkívüli kormányfői csúcstalálkozón foglalkozik majd a négy visegrádi ország azzal a problémával, hogy a nagy nemzetközi cégek eltérő összetételben és minőségben forgalmazzák azonos márkájú élelmiszertermékeiket Nyugat-, illetve Kelet-Európában.
Ismét viszonylag közkedvelt munkavállalási formává vált a megbízási szerződés, annak ellenére, hogy az ilyen alkalmazottat kevésbé védi a törvény.
1
Pozsony | Igor Matovič hazudott, amikor azt állította, hogy soha életében nem használta azokat a "legvulgárisabb" szlovák kifejezéseket, melyekkel a női, férfi nemi szerveket, illetve a szexuális érintkezést vagy a prostituáltakat jelölik - állítja a Smer friss közleménye.
Pozsony | A kormánypártok egyfordulós megyei választásokat akarnak, emellett az alacsony részvételi aránnyal és a költségek jelentős megtakarításával érvelnek.
1
Kassa | Az utóbbi öt évben a magyar kormány mintegy 3,4 millió eurós támogatást nyújtott a felvidéki történelmi egyházaknak és civilszervezeteknek. 
Néhány órája kezdett el terjedni a Facebookon egy Tesco vásárlási utalványt kínáló poszt. A felhívás szerint az oldalon, ahová a poszt irányít, elég kitölteni egy egyszerű kvízt, és nyerünk egy 100 eurós Tesco kupont.

Események

h k sz cs p sz v
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5