Kenneth Branagh Bee Gees-filmet rendez

ddddd
Los Angeles |

 A Shakespeare-drámák filmadaptációival világhírűvé vált brit Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees együttesről szóló életrajzi filmet, amely a Paramount Filmstúdióban készül.

A mindeddig titokban tartott produkció a zenésztrió pályafutását mutatja be a kezdetektől. Azt az utat járja be, amelyen az alapító fivérek, Barry, Maurice és Robin Gibb eljutottak Ausztráliából Londonba, majd Amerikába, a szupersztárságig. Miután első daluk, a How can You Mend a Broken Heart váratlanul befutott, és a slágerlista élére került, a Bee Gees még számos népszerű dalt írt és adott elő, ők szerezték például a Szombat esti láz című, 1977-ben bemutatott kultfilm zenéjét is. 
A Bee Gees-film címéről még nem döntöttek, a szereposztást sem hozták nyilvánosságra. A forgatókönyvet Ben Elton írja, és Steven Spielberg Amblin Entertainment produkciós cége mellett a GK Films és a Sister produkciós cég dolgozik rajta. Barry Gibb executive producerként működik közre.
Az együttesről How Can You Mend a Broken Heart címmel az HBO mutatott be a közelmúltban egy dokumentumfilmet, amit Frank Marshall rendezett. Ebben is megszólal Barry Gibb, sőt az ő visszaemlékezésein alapul a film. Fivérei már nem élnek. (Maurice 2003-ban, Robin Gibb 2012-ben hunyt el).
Kenneth Branagh régi szokásához híven több filmen is dolgozik egyidejűleg, köztük a Belfast című társadalmi drámán és a Halál a Níluson című Agatha Christie-adaptáción. A 61 éves brit színész-rendezőt eddig öt alkalommal jelölték Oscar-díjra, az V. Henrikért 1990-ben rendezőként és színészként is. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?