Moszkva

2016. március 19., szombat 12:06
Moszkva |

Leszállás közben a földnek csapódott, darabokra szakadt és kigyulladt egy Dubajból érkező utasszállító repülőgép szombat hajnalban a dél-oroszországi Rosztov-na-Donu repülőterén, a fedélzeten lévő mind a 62 ember életét vesztette.

2017. június 29., csütörtök 08:29
Moszkva |

Fontolóra vette az orosz Szövetségi Tanács az olyan, orosz közönséget megcélzó külföldi médiumok blokkolását, amelyek tevékenységükkel kárt okoznak Oroszországnak, a finanszírozás szempontjából pedig azt mérlegeli, hogy az idegenből támogatott orosz sajtóorgánumokat hasonlóképpen kezelje, mint a "külföldi ügynökségnek" minősített civil szervezeteket.

2017. június 29., csütörtök 07:46
Moszkva |

Egy időben egy helyen lesznek, ezért valószínűleg lesz kapcsolatfelvétel Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között a G20-csoport július eleji hamburgi tanácskozásán - jelentette ki Szergej Lavrov az orosz és a német partnervárosok krasznodari tanácskozása alkalmából rendezett szerdai kétoldalú orosz-német külügyminiszteri megbeszélést követően.

2017. június 28., szerda 15:26
Moszkva |

A zsarolóvírusnak, amely az elmúlt két nap folyamán számos országban támadott meg szervereket, a Kaspersky Lab orosz számítógépes biztonsági cég az ExPetr nevet adta.

2017. június 26., hétfő 16:07
Moszkva |

Sztálint holtversenyben Alekszandr Puskin és Vlagyimir Putyin követi a fontossági sorrendben.

2017. június 26., hétfő 11:42
Moszkva |

A Telegram üzenetközvetítő alkalmazás segítségével kommunikáltak egymás között az áprilisi szentpétervári robbantást elkövető terroristák, valamint "külföldi kurátoraik".

2017. június 22., csütörtök 16:50
Moszkva |

Oroszország a nemzetközi jog és az ENSZ-alapokmány tiszteletben tartásának megsértéseként értékeli azt, hogy az Egyesült Államok vezette koalíció június 18-án megsemmisítette a szíriai légierő egy Szu-22-es gépét, és az incidens alapos kivizsgálását követeli - jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő csütörtökön Moszkvában.

2017. június 19., hétfő 11:07
Moszkva |

Vlagyimir Putyin "mentális hatalmat" gyakorol az Egyesült Államok fölött - véli Oliver Stone amerikai filmrendező, aki nem rejti véka alá csodálatát az orosz elnök iránt. 

2017. június 17., szombat 09:50
Moszkva |

Helmut Kohlnak kulcsszerepe volt a hidegháború lezárásában és a német újraegyesítésben - írta a Frank-Walter Steinmeier német elnökhöz és Angela Merkel kancellárhoz intézett részvéttáviratában Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken.

2017. június 12., hétfő 17:31
Moszkva |

Több mint 250 ellenzéki tüntetőt vettek őrizetbe hétfőn Oroszország városaiban az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus által meghirdetett korrupcióellenes tüntetéseken.

Oldalak

Feliratkozás Moszkva csatornájára