Vasárnap előzetes

2014. július 21., hétfő 14:39

Németország negyedszer vagy Argentína harmadszor? A jubileumi 20. labdarúgó-világbajnokság döntőjében választ kaptunk a kérdésre: a riói Maracanã Stadionban Mario Götze 113. percben lőtt gólját követően a németek örültek a címnek. 

2014. július 21., hétfő 14:25

Nincs kalapja, se ruhája, se cipője, karcsú, fényes teste teljesen fedetlen, de odaállhat aranymázzal leöntött amerikai nagybácsija mellé, szépségével, varázsával s a kezében tartott kristálygömbbel őt is legyőzi. 

2014. július 21., hétfő 14:05

Szlovákia mindig is vendégszerető országnak tartotta magát, de sem a nemzetközi kimutatások, sem a hozzánk érkező turisták száma szerint nem bizonyul annak. 

2014. július 14., hétfő 17:20

Júliustól már nem veszünk dinnyét, paradicsomot, barackot az útszélen, szárított gombát vagy háztartási elektronikát a vásárokban. Szigorodnak a piacozás feltételei, és nőnek a bírságok, de kiskapuk azért maradnak.

2014. július 14., hétfő 16:20

Katartikus élményben részesítette kollégáit s egyben barátait Nelson Reguera, a Frenák Társulat jeles táncosa, amikor tavaly decemberben Kubában vendégszerepeltek az InTimE-mal.

2014. július 14., hétfő 15:24

Életét a szlovákiai magyar népi hagyományok gyűjtésének és feldolgozásának szentelte. Népi táncosként indult, aztán másokat tanított tiszta forrásból a táncra. Csemadokosként járta az országot, szervezte a gyűjtéseket Dél-Szlovákia-szerte, néprajzi kiállításokat, bemutatókat, műsorokat rendezett.

2014. július 7., hétfő 13:51

Közülünk való ő is, hiszen füleki. Női vonalon páratlan teljesítmény, amit elért. Három ország filmesei folyamatosan foglalkoztatják. De ami még ennél is több: három ország egyformán szereti, egyformán ragaszkodik hozzá, sőt már mind a három a magáénak tekinti. 

2014. július 7., hétfő 13:36

Szünidőben, a nyári szabadságok idején a legtöbb család gépkocsival indul útnak. Nemcsak a közeli üdülőhelyekre merészkednek el négy keréken, hanem több száz kilométeres távolságot is megtesznek ilyenkor. 

2014. július 7., hétfő 13:21
A következő hetekben sokan kelnek útra a tengerekhez, világvárosokba vagy távoli egzotikus tájakra. Nem árt, ha ellenőrzik, rendben van-e az útlevelük, érvényes-e a hitelkártyájuk, milyen védőoltásokra lehet szükségük, s biztosítást kötnek, betegség vagy szerencsétlenség esetére. 
 
2014. június 30., hétfő 15:38

Boldog bűnözők. Határtalan barátság az övék. Színházban született, ott is vált szorossá, megbonthatatlanná. Nem fog rajta még a távolság sem. Két nő. Két színésznő. 

Oldalak

Feliratkozás Vasárnap előzetes csatornájára