Vasárnap előzetes

2014. december 15., hétfő 18:27

Tisztán lát, és tisztán fogalmaz. Nem kendőz, nem leplez, nem használ rébuszokat. A játéka is ilyen. Csak akkor titokzatos, ha a figura is az. Mint Anna Petrovna Csehov Platonovjában a Radnóti Színházban.

2014. december 15., hétfő 17:13

G. Molnár László hangja évtizedeken keresztül úgy összenőtt a Pátria rádióval, mint kabát a gombjával. De volt újságíró, szerkesztő, s elsősorban előadóművész. Rádiós műsorok szerkesztője, osztályvezető a Csemadokban, közösségi kulturális rendezvényeink egyik motorja. 

2014. december 15., hétfő 16:15

Marek Orko Vácha biogenetikus, egyetemi tanár és pap egy személyben. Vallja, hogy a tudomány és a hit nem kizárják, inkább kiegészítik egymást, hisz mindent egy magasabb erő mozgat. 

2014. december 8., hétfő 13:10

Most érzi azt, amit korábban nem nagyon érezhetett: övé a világ, azt csinál, amit akar. Felnőtt lett a lánya, társra talált, külföldön él. 

2014. december 8., hétfő 12:56

Ha már Pozsonyban élünk, próbáljuk megszeretni, ez pedig csak akkor lehetséges, ha ismerjük – vallják a Pozsonyi Kifli Polgári Társulás alapítói. 

2014. december 8., hétfő 12:46

A karácsony előtti napokban, amikor minden reklám a szeretetről és minden dal a boldogságról szól, sokan érezhetik úgy, hogy ha az életük nem felel meg a tökéletességről alkotott sablonos elképzelésnek, a vesztes szerencsétlenek kategóriájába tartoznak. 

2014. december 1., hétfő 14:56

Még csak huszonnyolc, de már övé a világ. Elképesztő gyorsasággal érte el mindazt, amiről mások álmodozni sem mernek. Elindult az orosz sztyeppéről, nyert egy hazai szépségversenyt, s három évvel később már Párizsban fotózták. 

2014. december 1., hétfő 14:43

Jó a komáromiaknak, és nemcsak azért, mert három segítő, vigasztaló angyal is él közöttük. Hanem, mert észrevették őket, ez pedig azt jelenti, hogy fogékonyak a jóra, hálásak érte. 

2014. december 1., hétfő 14:13

Kovács Koppányt, a Rómeó Vérzik frontemberét a rajongók elsősorban kemény rockerként ismerhetik, akinek zenekarával sem Szlovákiában, sem Magyarországon nem gond megtölteni egy sportcsarnokot, és dalszövegeik jó része nem lesz tananyag a ministránstáborokban. 

2014. november 24., hétfő 14:57

Erős hang, erős akarat, erős egyéniség. Emberábrázoló képessége, drámai vénája, színpadi jelenléte ugyancsak erős. Filmben is átütő. 

Oldalak

Feliratkozás Vasárnap előzetes csatornájára