Thaiföld

2016. július 28., csütörtök 15:46
Pozsony |

Thaiföldön fogtak el két, Szlovákiában körözött személyt a rendőrök. Mindkettejük ellen európai és nemzetközi elfogatóparancs is ki volt adva.

2016. június 1., szerda 00:08

Az összes nagymacskát elköltözteti Thaiföld híres Tigris Templomából a helyi nemzeti parkok, vadállatok és növények megóvásáért felelős minisztérium (DNP). A szerzetesek tiltakozása ellenére a buddhista templom 147 tigriséből tizet már korábban átköltöztettek az ugyancsak nyugat-thaiföldi Ratcsaburi tartomány egyik tenyésztési központjába.

2016. május 18., szerda 09:41

A thaiföldi nemzeti parkok vezetése úgy döntött, hogy öt hónapra lezárja a búvárparadicsomként ismert Szimilan-szigeteket a turisták elől, hogy megújulhassanak a turizmus által kizsigerelt természeti erőforrásaik – írja az MTI.

2016. május 16., hétfő 11:24

Aki télen szeretne egy egzotikus nyaralást, annak most érdemes foglalni, ugyanis a Qatar Airways légitársaság most csak 529 euróért kínál repülőjegyeket Budapestről a népszerű Phuketre.

2016. április 19., kedd 00:25

Huszonötezernél több embert láttak el közúti balesetekben elszenvedett sérülésekkel a thaiföldi kórházakban a helyi újévi vízi fesztivál ideje alatt - derült ki a közegészségügyi minisztérium tájékoztatásából.

2016. április 12., kedd 14:45
Bangkok |

Hullaházi gyakorlatra kell menniük Thaiföldön az ittas vezetésen kapott autósoknak - az országot vezető katonai kormányzat így próbál javítani a közlekedés biztonságán.

2016. március 14., hétfő 07:16
Bangkok |

Nyolc munkás meghalt a Siam Commercial Bank thaiföldi bank bangkoki székhelyépületének pincéjében, miután véletlenül tűzoltó vegyszert engedtek a levegőbe - közölte a bank hétfőn. 

2016. február 23., kedd 23:49

Ha életünkben először készülünk egy egzotikus ázsiai országba, akkor a választásnak egyértelműen a mosoly országára kell esnie. Számos turista nevezi így Thaiföldet. Bár a nagy utazók többsége már járt Thaiföldön, az ország nem vesztette el a vonzerejét, ma is egzotikus célállomás azoknak is, akik elmondhatják magukról, hogy már sokszor látták. Ismer valakit, aki már járt Thaiföldön, és ne lenne lelkes, ha az ország nevét említjük?

2016. február 16., kedd 09:00
Bangkok |

Megkezdődött kedden a thaiföldi fővárosban a büntetőper két kínai ujgur ellen, akiket azzal vádolnak, hogy részt vettek a tavaly augusztusban Bangkok belvárosában elkövetett, húsz halálos és több mint 120 sebesült áldozatot követelő pokolgépes merényletben.

2016. február 2., kedd 10:14
Bangkok |

Levetett a hátáról és agyontaposott egy brit turistát egy megvadult elefánt a thaiföldi Szamuj-szigeten - közölte kedden a thaiföldi rendőrség.

Oldalak

Feliratkozás Thaiföld csatornájára