Thaiföld

2014. december 25., csütörtök 16:34
Bangkok/Aceh |
Egy esti imaszertartással elkezdődtek csütörtökön a megemlékezések a tíz évvel ezelőtti dél-ázsiai szökőár áldozataira a legtöbbet szenvedett városban, az indonéziai Banda Acehben.
 
2014. december 10., szerda 19:07
Bangkok |

A thaiföldi katonai kormány Adolf Hitler náci diktátor képét használja fel egy propagandafilm első jelenetében. A nagy vitát kiváltó videót visszavonták.

2014. november 17., hétfő 14:42
Phangnga |

Halálra taposta idomárját egy tomboló elefánt Thaiföldön, az állat két turistát is magával ragadott, amikor elrohant - közölte hétfőn a thai rendőrség.

2014. augusztus 26., kedd 19:53
Bangkok |

Medúzacsípés ölt meg egy ötéves francia kisfiút Thaiföldön. A Koh Phangan üdülőszigeten családjával nyaraló gyermeket a világ egyik legveszélyesebb mérgű állata szúrta meg.

2014. augusztus 20., szerda 19:54
Bangkok |

Az előzetes DNS-vizsgálat eredményei megerősítették, hogy legkevesebb 12 gyermeket nemzett egy japán férfi Thaiföldön, valamennyi gyermeket béranyák hoztak világra.

2014. augusztus 2., szombat 00:46

Az elmúlt évtizedekben a világ egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja lett ez az ázsiai ország. Azonnal rabul ejt, és alig akad olyan vendége, aki ne szeretne azonnal visszatérni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve – illetve a rendkívül kedvező árú repülőjegynek köszönhetően – idén mi is ellátogattunk Thaiföldre.

2014. július 24., csütörtök 15:01
Bangkokban szerdán két felhőkarcoló között egy kötélen kelt át az amerikai Andy Lewis. Még mielőtt valaki őrültnek titulálná, szögezzük le, hogy a több mint száz méter magasan, egy 169 méter hosszú kötélen bemutatott mutatvány egy reklámkampány része, a kaliforninai fiatalember jól megél mutatványaiból.
2014. június 4., szerda 14:32
London |

Látni vélte az eltűnt malajziai utasszállító gépet egy brit vitorlázónő, aki férjével az Indiai-óceánon Indiából Thaiföldre tartott - írta szerdán internetes oldalán a The Telegraph című londoni lap.

2014. június 1., vasárnap 11:26
Bangkok |

A thaiföldi hadsereg több ezer katonája és rendőrök lepték el vasárnap a fővárost, Bangkokot, hogy megakadályozzák esetleges tüntetések megszervezését. Az emberek a május 22-i katonai hatalomátvétel miatt tiltakoznának.

2014. május 22., csütörtök 18:50
Bangkok |

Felfüggesztette az alkotmányt csütörtökön a thaiföldi hadsereg nem sokkal azután, hogy vértelen puccsal átvette az ország irányítását. Egy illetékes szóvivő közölte: az ügyvivő kormány helyét a katonai tanács veszi át, a szenátus azonban folytathatja munkáját.

Oldalak

Feliratkozás Thaiföld csatornájára