PR cikk

2017. március 23., csütörtök 09:34

Párkányból, Vágpattáról, Légből vagy esetleg Felsőszeliből való? Érdekli a futball? Akkor ezen a hétvégén a saját csapatára is fogadhat, és ezzel bekapcsolódhat a „Kaszáljon a focival” nevű egyedülálló akcióba.

2017. március 1., szerda 11:30

Szavazzon, Ön szerint mi legyen a Budapesti Nagycirkusz legújabb jövevényének a neve: Szerin, Duna, vagy Szerály?

2017. február 13., hétfő 15:21

Egy egyetem, két kollégium, három kar, tizenhat szak, harminckét tanulmányi program, közel 1800 hallgató, 6734 átadott diploma. A Selye János Egyetem ezen adatok tükrében várja jövendő hallgatóit. Az idei tanévben is szép számban adták be jelentkezésüket a diákok, melynek eredményeképp szeptemberben alapképzésre 1243, mesterképzésre 645 és doktori képzésre 45 beiratkozott hallgatót számlálhattunk. Az elsős hallgatók száma ugyancsak növekedett – köztük újabb 100 külföldi diákot is köszöntve.

2016. december 23., péntek 14:25

Az O2 túllépte a 66 százalékos lefedettségi mutatót, amivel teljesítette az idei célkitűzését, amely arról szólt, hogy milyen százalékban fedje le a szolgáltató az országot a saját 4G LTE-hálózatával. A lefedés második fázisában, amely nagyon intenzíven zajlott az őszi hónapokban, a kerületi várások mellé – amelyet még tavaly lefedett a szolgáltató – több mint 200 új terület csatlakozott.  

2016. december 19., hétfő 23:41

Az Orange ma már nemcsak mobilszolgáltatásokat, de számos vezetékes szolgáltatást is kínál. Vezetékes DSL-internet, internet optikai hálózaton és televíziós szolgáltatás – van miből választani, hiszen nemcsak csúcssebességet biztosít, de a piacon elérhető egyik legalacsonyabb ár is kapcsolódik a szolgáltatásokhoz. 

2016. december 16., péntek 15:40

Az okostelefonok megjelenével egyre nagyobb szerepet kapott a mobilinternet. A technológiák is folyamatosan fejlődnek, ahogy a sebesség is, így ma már a 4G-technológia szinte teljesen természetes. Az Orange 4G-hálózatának legnagyobb sebessége például már 225 Mbit/s. 

2016. december 14., szerda 16:11

Karácsony előtt sokunk számára az egyik legnagyobb dilemma, kinek milyen ajándékkal kedveskedjünk. Ha még nem sikerült dönteni az idei ajándékokról, akkor néhány tippel segítjük a döntést, hogy könnyebb legyen a választás. Az ajánlott termékek között vannak okostelefonok, készülékek az idősebb generáció számára, tarifacsomagok, de találunk közöttük hasznos technológiai újdonságokat is. 

2016. december 11., vasárnap 22:14

Most megéri szolgáltatót váltani, mert egy ilyen cseréért akár 300 eurós bónuszt is kaphat az Orange-tól, sőt, az Egymás között ingyen (Navzájom zadarmo) csoportoknak köszönhetően teljesen díjmentesen telefonálhat, küldhet szöveges és multimédiás üzenetet a szeretteinek, sőt, most még 1 gigabájtnyi adatot is kapnak a csoport tagjai.

2016. december 7., szerda 13:11

A 2015-ben üzembe helyezett, közép-kelet-európai viszonylatban egyedülálló kreatív lézercentrum mellett idén hiánypótló szolgáltatással bővült a Kanovits Media kínálata: az új, nagyformátumú nyomdaüzem berendezései nagy méretű lapanyagok közvetlen nyomtatását, illetve precíziós formára vágását is lehetővé teszik.

2016. december 5., hétfő 08:58

Flex és Max csomagok az Orangetól

Az Orange a közelmúltban új tarifacsomagokat mutatott be, ezek pedig a Flex és a Max nevet viselik. De mit tudnak az új csomagok, kinek melyiket érdemes választani, és miért? 

Oldalak

Feliratkozás PR cikk csatornájára