PR cikk

2017. június 15., csütörtök 14:39

Helyüket környezetbarát változat veszi át. Nem titok, hogy évente körülbelül százmilliárd egyszer használatos műanyag táskát gyártanak a világban. Lebomlásuk a természetben több száz évig is eltarthat. Ennek ellenére a szemetes helyett gyakran a természetben és a tengerben kötnek ki, ami miatt állatok pusztulnak el, a túlélőknek pedig a fertőzéssel kell megküzdeniük. A nejlonszatyrok és egyéb műanyag tárgyak az állatok gyomrában landolnak.

2017. június 7., szerda 14:44
Minden befőttes-vagy lekvárosüvegen legyen címke! Csütörtökön 20 darab egyedi öntapadós címke az Új Szó Hobbi mellékletében.
 
2017. május 24., szerda 10:18

Győry Attila ajánlásával.

2017. május 17., szerda 10:58

Győry Attila ajánlásával.

2017. május 10., szerda 14:05

A májusi könyvújdonságok között a szemfüles könyvböngésző azonnal kiszúrhat 3 TOP könyvet, amely méltó arra, hogy közelebbről is megvizsgáljuk.

2017. május 2., kedd 09:56
Pozsony |

Tavaly ősszel szomorú napra ébredt a Pozsonyi Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium, ismertebb nevén a „Dunautca”. Örökre eltávozott egy pedagógus-legenda, Kis Ferenc, mindenki „Szakasz” tanár ura. Az a Kis Ferenc, aki végtelen precizitásával, emberséges hozzáállásával és mókás történeteivel mindenki szívébe belopta magát, akit tanított vagy éppen nevelt. Híres volt kivételes sportszeretete, egyetlen foci-vb meccset sem hagyott ki.

2017. április 28., péntek 17:09

Megéri-e tanulni?

A kérdés, amely napjainkban leggyakrabban kerül feltevésre, és amelyre az általános iskolát, középiskolát, főiskolát befejező diákok, de a gyakorlatban lévő emberek és a szülők is egyformán keresik a választ. Egy olyan össztársadalmi témáról van szó, amely közvetlenül összefügg az iskolák színvonalával, az egyes gazdasági ágazatok fejlődésével és feltételeivel...

2017. április 26., szerda 11:27
Nyitra |

Nem tudod, mi leszel, ha nagy leszel? Pályaválasztás előtt állsz? Munkát keresel vagy épp új lehetőséget szeretnél kipróbálni? Vállalkozásodhoz szükséged van a megfelelő szakemberekre?

A közelgő országos nyitrai Job Expo munkaerőpiaci börze keretében 2017. április 27-28-án látogasd meg a Trexima pavilonját, ahol hasznos tájékoztatást kaphatsz az ISTP „szakmák és foglalkozások legátfogóbb internetes rendszeréről”.

2017. április 26., szerda 10:15
Komárom |

Hamarosan kezdődik a régió legnagyobb tavaszi fesztiválja, a 26. Komáromi Napok! A Duna két partján fekvő város közös rendezvénysorozatára április 26-a és május 1-je között kerül sor, azonban az előrendezvények már április 21-től megkezdődnek. Nézzük, milyen nagykoncertekre, újdonságokra és programokra számíthatunk?

2017. április 13., csütörtök 11:05

Az 1991-ben alakult vágfarkasdi székhelyű JAV-AKC Kft. egy korszerű üzem, mely állati eredetű zsírok és fehérjék ipari gyártásával foglalkozik. A sertés-, marha-, ill. baromfi eredetű alapanyagokat a szlovákiai- csakúgy, mint a környező országbeli vágóhidakról, farmokról gyűjti be.

Oldalak

Feliratkozás PR cikk csatornájára